diumenge, 5 de setembre del 2010

CF LLORET 2 - 4 CE GRANOLLERS

Derrota en l’ultim test

Derrota del CF Lloret, en l’ultim amistós de pretemporada, per 2-4 davant el CE Granollers. Els gols lloretencs van ser obra de Riky i Héctor Cuenca.

Darrera prova pels homes d’Edu Urdiales, que van patir la primera derrota de la pretemporada. Va ser davant un equip de superior categoria, el Granollers de la Regional Preferent. Els últims enfrontaments davant aquest conjunt van ser l’any del descens, durant la temporada 2008/2009, i també van deixar molts gols (5-2 en contra a la primera volta i 3-2 a favor a la segona).

El partit va tenir força ritme i alternatives pels dos conjunts. A la primera part, només Riky va poder superar el porter rival, però el Granollers va aconseguir superar Javi Tato per dos cops. Amb l’1-2 momentani es va arribar al temps de descans. El mateix resultat es va produir a la represa. Héctor Cuenca, dins l’àrea, va fer el 2-2, però el Granollers, en dues grans accions col·lectives, va sentenciar el partit amb el definitiu 2-4.

El proper cap de setmana, comença la lliga. Es dóna el tret de sortida a la Primera Regional. Els d’Edu Urdiales visitaran el camp de l’Atlètic Bisbalenc. Serà diumenge vinent, a partir de les 5 de la tarda, a La Bisbal de l’Empordà.

(Foto: Diana Martínez)