dilluns, 8 de novembre del 2010

AE TOSSA 0 - 2 CF LLORET

Un derbi de color blau



Victòria del Lloret en el derbi davant el Tossa per un marcador de 0-2, en el partit corresponent a la jornada 9 de la Primera Regional. Els gols lloretencs, de Marc Ribas i de Cristian Cuerva, de penal.


Partit molt intens a Tossa de Mar que el Lloret va saber resoldre amb un gran treball i sacrifici d’equip. Els homes d’Edu Urdiales, amb paciència i amb més ofici que joc, van fer perdre els papers al conjunt rival, que va acabar el partit amb tres jugadors expulsats. Era un partit molt esperat per tots dos equips i on la vistositat va brillar per la seva absència. Més força que toc i un joc, en ocasions, agressiu van fer que lencontre és convertís en la típica imatge d’un derbi de rivalitat entre dos equips veïns: guanyar com sigui, però guanyar. Els homes d’Edu Urdiales, que sabien què els hi esperava, van aconseguir l’objectiu que mantenir el liderat gràcies, entre d’altres molts factors, al gran partit que es va marcar Marc Ribas, que, a banda de provocar el 0-1, va ser l’amo i senyor del mig del camp i es poden comptar amb els dit d’una mà les accions en què algun jugador rival va guanyar-li la disputa d’una pilota.


Pel que fa a l’alineació, el tècnic Edu Urdiales comptava amb les baixes per lesió d’Albert Batllosera i Manel Pujadas, i amb la del sancionat Héctor Cuenca. Així, doncs, fins a quatre novetats en l’onze: Sergi, Àlex Bertran, Alberto i Dani Cuerva.


El partit va començar amb molta intensitat per part del Tossa però, poc a poc, el Lloret es va fer amb el domini de la pilota. La primera gran ocasió del partit va ser pel lloretenc Alberto Robledo, que, amb un xut potent des de fora l’àrea, va posar en problemes el porter rival. El gol va arribar en el minut 36 de joc, obra de Marc Ribas, en una pilota penjada a l’àrea que va pentinar el lloretenc i que va acabar al fons de la porteria, amb la col·laboració de l’ex-porter lloretenc Oriol Parera. Amb l’1-0 i amb un ambient força caldejat, després d’una acció entre Marc Soler i l’ex del Lloret Jorge Garro, va acabar la primera meitat. A la represa, ball de targetes. El Tossa va acabar amb vuit jugadors el partit, a causa de tres expulsions totalment justes: Cisneros (76’), Sergio (82’) i Rafa (86’). Abans de les expulsions, però, el Lloret va poder sentenciar el partit. Les millors ocasions van ser pels visitants per mitjà de Dani Pecci, en una falta i en una jugada dins l’àrea; i també amb Marc Ribas i Jose Chaves, que van estavellar dues pilotes al pal. A poc pel final, va arribar la sentencia després d’un clar penal sobre Dani Pecci que l’àrbitre Nogareda Sala, tot i la situació del partit, no va dubtar en assenyalar. Cristian Cuerva va ser l’encarregat de fer el llançament i de deixar el definitiu 0-2. Al finalitzar el partit, incidents dins la zona de vestuaris i el Lloret que va marxar amb 3 punts més i amb un obsequi del president Josep Valls, que va ser el premiat a la rifa del camp de Tossa.


És una victòria que manté líder a un Lloret que suma i segueix; ja són 22 punts. El proper partit, a casa davant l’Amer. L’encontre es jugarà, en un principi, en el Camp Municipal d’Esports (no en el Molí, com fins ara), dissabte a partir de les 4 de la tarda.



AE Tossa: Parera, Dani, Rafa, Robert, Sebas (Priore), Garro, Sergio, Tissera, Juanpi, Fernando (Marc) i Cisneros.


CF Lloret: Prado; Sergi, Marc Soler (Jordi Valls), Chema, Àlex Bertran; Ribas, Alberto (Àngel), Riky (Chaves), Cristian (Inal), Dani Cuerva (Zamora); i Pecci


Gols: 0-1 Marc Ribas (36’) i 0-2 Cristian (p.) (89’)


Àrbitre: Nogareda Sala. T.G.: als locals Juanpi, Garro i Parera, i als visitants Alberto, Cristian, Marc Soler, Chaves i Àngel. T.V.: per doble amonestació als jugadors del Tossa Cisneros (76’), Sergio (82’) i Rafa (86’).


Incidències: Jornada 9 de la Primera Regional. Camp Muncipal (Tossa de Mar).



La jornada 8 de la Primera Regional:

Tossa 0 – 2 Lloret

Ripoll 1 – 0 La Jonquera

Quart 4 – 0 Sant Gregori

Besalú 2 – 1 Bisbalenc

Abadessenc 2 – 2 L’Escala

Bosc de Tosca 3 – 1 Tordera

Vilamalla 2 – 1 Camprodon

Amer 3 – 2 Bescanó

Sant Hilari 3 – 2 Caldes


La classificació:

1- Lloret (22 punts)

2- Ripoll (20)

3- Abadessenc (16)

4- Quart (15)

...

15- La Jonquera (10)

16- Sant Hilari (8)

17- Caldes (7)

18- Sant Gregori (7)


La propera jornada:

Lloret – Amer (dissabte, a les 4, Camp Municipal)

La Jonquera – Quart

Caldes – Ripoll

Sant Gregori – Besalú

Bisbalenc – Abadessenc

L’Escala – Bosc de Tosca

Tordera – Vilamalla

Camprodon – Tossa

Bescanó – Sant Hilari


(Fotos: Diana Martínez)