dijous, 4 de novembre del 2010

LA PRÈVIA

AE TOSSA - CF LLORET



Arriba el derbi. Un dels partit més atractius d’aquesta Primera Regional és, sense dubte, el derbi de la Selva Marítima que jugaran aquest cap de setmana el Tossa i el Lloret. La temporada passada no van sortir massa ben parats els lloretencs dels seus enfrontaments davant l’equip veí, però en aquesta pretemporada, els d’Edu Urdiales els van superar per un contundent 1-5, en la disputa del Torneig Triangular Selva Marítima. Els Tossa-Lloret sempre són partits especials, on tots juguen al màxim. Com ja és habitual, cares conegudes en el bàndol rival, com les dels joves Dani Sánchez i Robert Sans, ex-jugadors del Lloret o com la de Jorge Garro, que després de jugar amb la samarreta blava durant les ultimes temporades ara, estarà a l’altre costat del camp. Partit especial, sobretot, per tres lloretencs que han militat a les files del Tossa: Alberto Robledo, Chema Aguilera i Dani Cuerva.


Què va passar en l’últim Tossa - Lloret?


A banda de l’1-5 d’aquesta pretemporada en el Selva Marítima, el derbi de la temporada passada va donar la victòria al Tossa per la mínima (1-0) gràcies a un gol de l’exdavanter lloretenc Nico. Per aquelles jornades, el Lloret es trobava encara en la ratxa negativa inicial: encaixava pocs gols però també en feia pocs. La manca d’encert de cara a porta es va tornar a veure reflectida en aquell encontre i els locals, quan jugaven amb un home menys, van aconseguir el gol de la victòria. Va ser un partit molt disputat on l’àrbitre va tenir molta feina a l’hora d’amonestar els jugadors.


Diumenge vinent, a partir de les 4 de la tarda, torna un nou Tossa-Lloret des del Camp Municipal de Tossa de Mar, amb l’arbitratge del gironí Nogareda Sala.