dilluns, 22 de novembre del 2010

CE SANT HILARI 1 - 2 CF LLORET

Pecci al rescat


Victòria “in extremis” del CF Lloret al camp del CE Sant Hilari per un marcador d’1-2, en el partit corresponent a la jornada 11 de la Primera Regional. Marc Ribas va fer el primer però el local Brú va aconseguir igualar el matx; en el temps afegit, però, Dani Pecci va fer el gol del triomf.


Ja feia algunes jornades que no estava encertat i que no trobava el camí del gol però, a Sant Hilari, Dani Pecci el va retrobar quan l’equip més ho necessitava. Els homes d’Edu Urdiales van sumar els tres punts en els últims instants i van marxar de Sant Hilari encara més líder, gràcies a l’empat del Ripoll (que el deixa a 7 punts) i a la derrota de l’Abadessenc. Es preveia un partit complicat a causa de les petites dimensions del camp i del bon estat en què arribava el Sant Hilari a la cita, després de 4 jornades consecutives sense conèixer la derrota. Tot i així, els lloretencs no podien fallar, havien de sumar els tres punts sí o sí i així va ser.


El tècnic, Edu Urdiales, com ja és habitual, va introduir canvis en l’onze inicial, respecte del que va jugar a casa davant l’Amer la jornada anterior: Riky i Jordi Valls van tornar a l’equip titular.


El partit va començar amb molt d’ordre per part dels dos equips però el Lloret, abans del quart d’hora de joc, va aconseguir avançar-se en el marcador. Va ser per mitjà de Marc Ribas, en un magistral llançament de falta des de llarga distància. Amb aquest gol, el migcampista suma ja quatre jornades consecutives anotant. Després del gol, el Lloret va poder ampliar el seu avantatge amb bones ocasions de Dani Pecci i Riky, però es va arribar al descans amb el momentani 0-1. A la segona meitat, els d’Urdiales van continuar molt ben posicionats sobre el terreny de joc sense perdre l’ordre defensiu i buscant el gol de la tranquil·litat. El gol, però, va arribar pel costat dels locals, en un llançament de falta que el visitant Brú va introduir dins la porteria de Jaume Prado. Un gol que, a més de l’empat, va significar el final d’una ratxa de més 500 minuts sense encaixar un gol. A partir d’aquí, els lloretencs van buscar el gol de la victòria i el van trobar en el temps afegit, moment en què va aparèixer el pitxitxi de l’equip, Dani Pecci, que va fer el definitiu 1-2.


Amb aquests tres punts, el Lloret en suma 28 i es manté com a líder de la Primera Regional, amb un coixí més gran respecte el segon classificat, el Ripoll. La propera jornada, els homes d’Edu Urdiales jugaran a casa davant l’UE Caldes de Malavella. El partit es podrà seguir dissabte vinent, a partir de les 4 de la tarda, des del Camp d’El Molí.


CE Sant Hilari: Porta, Fonallet, Brú, Pep Maria (Guillem), Rachid, Tastard (Prat), Garriga (Abel), Dot, Rosell i Musta


CF Lloret: Prado; Jordi Valls (Alberto), Marc Soler (Manel Pujadas), Chema, Àlex Bertran; Sergi, Àngel (Cuenca), Riky (Dani Cuerva), Ribas, Cristian (Batllosera); i Pecci


Gols: 0-1 Ribas (11’), 1-1 Brú (79’) i 1-2 Pecci (92’)


Àrbitre: El Abdi Zahnini. T.G.: als locals Fonallet, Rachid, Garriga, Dot i Musta, i als visitants Alberto, Àlex Bertran, Sergi, Dani Cuerva, Ribas i Pecci. T.V.: cap.


Incidències: Jornada 11 de la Primera Regional. Camp Municipal (Sant Hilari Sacalm).


La jornada 11 de la Primera Regional:

Sant Hilari 1 – 2 Lloret

Bosc de Tosca 0 – 2 Bisbalenc

Abadessenc 1 – 2 Sant Gregori

Ripoll 1 – 1 Quart

Vilamalla 0 – 1 L’Escala

Tossa 0 – 2 Tordera

Amer 1 – 2 Camprodon

Caldes 2 – 2 Bescanó

Vesalú 2 – 0 La Jonquera


La classificació:

1- Lloret (28 punts)

2- Ripoll (21)

3- Abadessenc (19)

4- Tordera (18)

...

15- La Jonquera (11)

16- Amer (11)

17- Tossa (10)

18- Sant Hilari (9)


La propera jornada:

Lloret – Caldes (dissabte, a les 4, Camp El Molí)

Bescanó – Ripoll

Camprodon – Sant Hilari

Tordera – Amer

L’Escala – Tossa

Bisbalenc – Vilamalla

Sant Gregori – Bosc de Tosca

La Jonquera – Abadessenc

Quart – Besalú