dimecres, 17 de novembre del 2010

LA PRÈVIA

CE SANT HILARI - CF LLORET



No deixar escapar l’avantatge de cinc punts respecte el Ripoll. Aquest és l’objectiu del Lloret per aquesta jornada. Els d’Edu Urdiales visiten el camp d’un dels equips de la part baixa que, després d’un mal inici, ara sembla que comença a veure la llum, ja que acumula quatre jornades sense conèixer la derrota. Tot i així, es troba situat en la penúltima posició amb 9 punts. Els seus números: dues victòries, quatre empats i tres derrotes, amb 12 gols a favor i 17 en contra. Per la seva part, el Lloret buscarà la quarta victòria consecutiva i el desè partit seguit sense perdre. A més, Jaume Prado intentarà allargar la ratxa de 450 minuts sense encaixar cap gol.

Els lloretencs hauran d’estar alerta i aniran a Sant Hilari amb la lliçó apresa, ja que la temporada passada, l’equip va deixar escapar punts molt importants als camps dels darrers classificats (Caldes, Roses, Abadessenc...). El tècnic, Edu Urdiales, no podrà comptar amb un dels homes del partit de la passada jornada, Jose Chaves, que haurà de complir un partit de sanció per l'acumulació de 5 targetes.


Què va passar en l’últim Sant Hilari – Lloret?


El darrer enfrontament del Lloret davant Sant Hilari va ser fa dues temporades, quan els lloretencs militaven a la Regional Preferent a les ordres de Jaume Bosch. Va ser l’any del descens, una temporada en què el Sant Hilari també es trobava immers en la lluita per no baixar i que, al final, va aconseguir la permanència, per abandonar la categoria a la campanya següent. El partit va acabar amb una golejada del conjunt rival per 4-0. En el primer quart d’hora de joc, el Lloret ja havia encaixat els dos primers gols i, a la represa, van arribar dos més. Com a curiositat, aquell encontre no es va disputar a Sant Hilari, sinó a Arbúcies, a causa del mal estat del camp després d’un temporal.


Diumenge, a partir de les 16:30 hores, el Lloret jugarà a Sant Hilari en condicions molt diferents a les de l’última temporada. L'àrbitre del partit serà el gironí El Abdi Zahnini.