dijous, 25 de novembre del 2010

LA PRÈVIA

CF LLORET - UE CALDES


Comença a fer efecte la nova normativa de la sanció per acumulació de targetes. En la jornada anterior, Jose Chaves va ser el damnificat i, en aquesta ocasió, l’entrenador Edu Urdiales no podrà comptar amb el golejador Dani Pecci ni amb el defensa Sergi Ordoñez. Tots dos van veure la cinquena targeta al camp del Sant Hilari.

Dissabte, arriba el Caldes, un altre equip de la part baixa de la classificació. Actualment, és catorzè amb 11 punts i presenta el següents números: 2 victòries (cap d’elles com a visitant), 5 empats i 4 derrotes, amb 17 gols a favor i 15 en contra. Arriben, a més, amb una certa dinàmica positiva, després de guanyar el Ripoll (3-2) i empatar davant el Bescanó (2-2).


Què va passar en l’últim Lloret – Caldes?


No va ser un rival còmode el Caldes la temporada passada, ni a casa ni fora. En el partit jugat a Lloret de Mar, el resultat va ser d’empat (1-1). Era el primer partit de la temporada pels homes de Lluís Ponsdomènech. Els gols van arribar a la segona meitat. El Caldes va ser qui es va avançar en el marcador; ho va fer en un llançament de penal transformat per Bouba (59’). La alegria a la banqueta visitant va durar poc, ja que en el minut 65, Edu Urdiales, de cap, va enviar al fons de la porteria un servei de falta de Jordi Valls. En els darrers minuts del partit, el propi Urdiales va veure com l’àrbitre Amoreti Zarco li anul·lava un gol al considerar que ho havia fet de manera il·legal. Aquest resultat, va significar el primer punt pels lloretencs.

Dissabte, a partir de les 4 de la tarda, des del Camp d’El Molí: Lloret – Caldes. Amb l’arbitratge del gironí Font Portell.