dilluns, 13 de desembre del 2010

CF LLORET 1 - 0 CF RIPOLL

I a aquests, qui els atura?

Victòria del CF Lloret a casa davant el CF Ripoll per la mínima (1-0), en el partit corresponent a la jornada 14 de la Primera Regional. El gol del partit va ser obra d’Héctor Cuenca.

A nou punts de l’Abadessenc (segon classificat) i a deu del Ripoll (tercer). Aquest és el coixí de punts que té el Lloret després de vèncer al Ripoll. Els d’Edu Urdiales, amb una gran tasca defensiva, i més encertats en els darrers metres, van poder superar un digne rival que va posar les coses molt complicades als lloretencs i que, fins ara, ha estat el millor equip que ha passat per Lloret de Mar. Va ser un encontra molt igualat, amb intensitat i, potser, poca vistositat, fruit de la situació en que es trobaven tots dos equips. Guanyar o guanyar. Només un gol, el d’Héctor Cuenca, va poder decantar la balança pel costat local.

Quatre canvis en l’alineació titular: Prado va tornar a la porteria, després de la seva sanció; Jordi Valls i Marc Soler a la defensa; i Dani Cuerva va substituir al lesionat Dani Pecci, que no tornarà a jugar fins després de les vacances de Nadal.

El partit va començar amb la primera gran ocasió pel Lloret. La va gaudir Dani Cuerva, que es va plantar sol davant el porter Aleix, però no va estar encertat en la definició. Els lloretencs buscaven el primer gol amb insistència, mentre el Ripoll, amb un joc molt directe, no aconseguia arribar amb perill a l’àrea de Jaume Prado. La defensa lloretenca, encapçalada per un gran Marc Soler, va interceptar la majoria de pilotes penjades que proposava l’equip contrari. A la mijta hora de joc, un xut des de la frontal de l’àrea d’Héctor Cuenca va significar l’1-0. Poc va poder fer el porter rival davant el potent xut de Cuenca, que va firmar el tercer gol del seu compte particular. A la represa, el Ripoll va estirar les seves línies però la seguretat defensiva del Lloret va impedir la progressió del rival. Poques ocasions clares a la segona meitat per part dels dos equips, la majoria d’elles a pilota aturada. En els darrers minuts, l’àrbitre Hernández Ramos va expulsar el porter Aleix per aturar una pilota amb les mans fora de l’àrea, evitant el 2-0. Amb cert patiment, pel poc marge d’error que deixava el resultat, va finalitzar el partit.

Són tres punts que mantenen líder l’equip a nou punts del segon. La setmana vinent, els lloretencs tornaran a jugar a casa, en aquesta ocasió davant l’UE Camprodon. El partit es podrà seguir dissabte, a partir de les 4 de la tarda, des del Camp del Molí.

CF Lloret: Prado, Jordi Valls, Marc Soler, Chema, Manel Pujadas, Chaves (Batllosera), Cuenca (Àngel), Riky (Àlex Bertran), Ribas, Cristian (Alberto) i Dani Cuerva (Luis García)

CF Ripoll: Aleix, Santi, Sellas (Joan), Aitor, Valldaura (Martí), Peque (Mulero), Alexis (Padrós), Molinero, Dani, Nil i Sales (Costa)

Gols: 1-0 Cuenca (31’)

Àrbitre: Hernández Ramos. T.G.: als locals Jordi Valls, Marc Soler, Chema, Cristian i Àlex Bertran, i als visitants Aitor, Molinero i Costa. T.V.: per vermella directa al porter del Ripoll, Aleix (90’).

Incidències: Jornada 14 de la Primera Regional. Camp del Molí (Lloret de Mar)

La jornada 14 de la Primera Regional:

Lloret 1 – 0 Ripoll

Camprodon 2 – 2 Bescanó

Tordera 1 – 4 Caldes

L’Escala 2 – 0 Sant Hilari

Bisbalenc 2 – 0 Amer

Sant Gregori 2 – 2 Tossa

La Jonquera 1 – 0 Vilamalla

Quart 2 – 0 Bosc de Tosca

Besalú 0 – 3 Abadessenc

La classificació:

1- Lloret (37 punts)

2- Abadessenc (28)

3- Ripoll (27)

4- L’Escala (23)

...

15- Amer (14)

16- Bescanó (13)

17- Sant Gregori (13)

18- Tossa (11)

La propera jornada:

Lloret – Camprodon (dissabte, a les 4, Camp del Molí)

Bescanó – Tordera

Caldes – L’Escala

Sant Hilari – Bisbalenc

Amer – Sant Gregori

Tossa – La Jonquera

Vilamalla – Quart

Bosc de Tosca – Besalú

Ripoll - Abadessenc