dijous, 9 de desembre del 2010

LA PRÈVIA

CF LLORET - CF RIPOLL

Partit de la jornada. Primer contra segon. Enfrontament entre els dos millors equips de la lliga, fins el moment. Si el Lloret guanya augmentarà a 10 punts el seu avantatge. Marc Ribas en ratxa golejadora. L’equip buscarà la tretzena jornada consecutiva sense conèixer la derrota i la setena guanyant. Algun motiu més per venir dissabte a animar al Lloret?

Els d’Urdiales volen donar un cop important damunt la taula, però per fer-ho hauran de treballar de valent, ja que el Ripoll arriba a Lloret de Mar amb la intenció de trencar la ratxa positiva dels locals. El conjunt rival afronta el partit situat a la segona posició, amb 27 punts; ha guanyat 7 partits, n’ha empatat 3 i només n’ha perdut 2, amb un balanç de 27 gols a favor i 15 en contra. Uns bons registres que els mantenen en la zona alta de la classificació. En l’últim partit, victòria a casa per la mínima davant el Besalú.

Què va passar en l’últim Lloret - Ripoll?

Ja n’hi hauria prou amb el resultat de la temporada passada. Els lloretencs, en l’última visita del Ripoll a Lloret de Mar, van vèncer per 2-1, amb un gol de penal, en l’últim minut, anotat per Edu Urdiales. El mateix davanter, a la primera part, va inaugurar el marcador en una rematada de cap. Els visitants, quan faltaven deu minuts pel final, van empatar l’encontre des del punt de penal, però Urdiales va deixar els tres punts a casa, quan semblava que no seria possible. Aquell dia, Lluís Ponsdomènech va fer debutar el jugador del Juvenil “A”, Sebas.

No hi falteu, dissabte teniu una cita amb el futbol lloretenc. A partir de les 4 de la tarda, des del Camp del Molí, Lloret – Ripoll, amb l’arbitratge del gironí Hernández Ramos.