dilluns, 20 de desembre del 2010

CF LLORET 1 - 0 UE CAMPRODON

A 11 punts!

Nova victòria del CF Lloret. Aquesta vegada davant l’UE Camprodon, per la mínima (1-0), en el partit corresponent a la jornada 15. El gol lloretenc va ser obra de Dani Cuerva.

Jornada rodona pels interessos del Lloret. A la victòria davant el Camprodon, s’ha de sumar l’empat entre Ripoll i Abadessenc (1-1), en el partit que va enfrontar als dos màxims perseguidors dels lloretencs. D’aquesta manera, el coixí de punts augmenta. Ja són 11, els punts d’avantatge que tenen els homes d’Edu Urdiales que dissabte, davant el Camprodon, van haver de patir i lluitar contra l’adversitat per aconseguir un nou triomf. Va ser un partit molt igualat entre dos vells coneguts, que la temporada passada van protagonitzar una intensa lluita. De nou, els selvatans van vèncer l’equip rival, tot i que no va ser gens fàcil.

Sorpreses en l’alineació d’Edu Urdiales, que no va poder comptar amb Cristian Cuerva, sancionat per acumulació de targetes. Dos habituals com Jose Chaves i Marc Ribas van veure el partit des de la banqueta. Els seus llocs els van ocupar Sergi Ordóñez i Àngel Vadillo. L’altre novetat va ser la presència d’Àlex Bertran actuant com a interior esquerrà.

El partit va començar amb un clar dominador: el Lloret. Els locals van gaudir d’una gran ocasió en els primers minuts, en una rematada de cap de Dani Cuerva que va aturar el porter Sala. Poc després, però, abans del quart d’hora de joc, el propi Cuerva va ser l’encarregat d’enviar la pilota al fons de la porteria, i va anotar el seu segon gol aquesta temporada. L’1-0 arribava aviat i el Camprodon va haver de fer una proposta més ambiciosa. A mesura que van anar passant els minuts, es va anivellar la balança i el domini del joc va ser més igualat. Els camprodonins, abans del descans, van tenir una gran ocasió però Jaume Prado, amb una gran aturada, va evitar l’empat. A la represa, de nou, Dani Cuerva va ser el protagonista. El davanter lloretenc va ser expulsat per doble amonestació després de tocar la pilota amb les mans. A partir d’aquí, el Camprodon va creure en l’empat però, unes vegades per Prado i altres per la contundència de la defensa, aquest no va arribar. Abans del final, els visitants van patir dues expulsions: la de Quetxa per doble groga i la d’Arimany per vermella directa.

Ara, vacances de Nadal des de la primera posició, amb 40 punts i 11 d’avantatge respecta el segon classificat, l’Abadessenc. El proper partit pels homes d’Edu Urdiales es jugarà diumenge, dia 9 de gener, davant el CF Tordera. Un partit previst per a les 16:30h.

CF Lloret: Prado; Jordi Valls (Alberto), Marc Soler (Ribas), Chema, Manel Pujadas; Sergi, Cuenca, Àngel (Chaves), Riky (Zamora), Àlex Bertran; i Dani Cuerva

UE Camprodon: Sala, Garriga, Guillamet, Codina (Bobbi), Arimany, Éric, Karam, Óscar (Martí), Plana, Luque i Quetxa

Gols: 1-0 Dani Cuerva (12’)

Àrbitre: Rodríguez Rivero. T.G.: als locals Jordi Valls, Sergi i l’entrenador Edu Urdiales. T.V.: per doble amonestació al jugador lloretenc Dani Cuerva (61’), i per part dels visitants a Quetxa per doble amonestació (79’) i a Arimany per vermella directa (90’).