dijous, 16 de desembre del 2010

LA PRÈVIA

CF LLORET - UE CAMPRODON

Darrer partit abans de les vacances de Nadal. Els homes d’Edu Urdiales rebran a casa a un rival que la temporada passada va ser un dur competidor: l’UE Camprodon. Els camprodonins van privar els lloretencs de jugar la promoció que, per cert, van perdre davant l’Avià de manera contundent. Per aquest enfrontament, les coses han canviat molt i el conjunt rival ja no és el de la temporada passada, tot i que no vindrà a Lloret de Mar a regalar res, ni molt menys.

El Camprodon, que la passada jornada va empatar (2-2) a casa davant el CD Bescanó, presenta els següents números: 5 victòries, 3 empats i 6 derrotes, amb 24 gols a favor i 27 en contra. Unes xifres que el situen a la desena posició amb 18 punts. Molt diferents són els registres del Lloret, que té més del doble de punts (37), amb 12 victòries, 1 empat i 1 derrota, i 31 gols a favor per només 9 en contra.

Què va passar en l’últim Lloret - Camprodon?

En aquest enfrontament, disputat en la jornada 5 de la passada temporada, va arribar la primera victòria oficial de Lluís Ponsdomènech al capdavant del Lloret. Va ser per un resultat de 2-0. Alberto Robledo va ser l’home destacat d’aquella jornada, fent el primer gol de l’encontre i protagonitzant una gran actuació. L’1-0 va ser en el minut 41, amb un potent xut d’Alberto des de la frontal de l’àrea. El definitiu 2-0 va ser del defensor rival Calm, en pròpia porteria, a la sortida d’un córner.

Dissabte, nova cita amb el futbol lloretenc. A partir de les 4 de la tarda, des del Camp del Molí: Lloret - Camprodon. L’últim partit de l’any 2010 serà dirigit pel col·legiat gironí Rodríguez Rivero.