dilluns, 28 de febrer del 2011

CE ABADESSENC 2 - 4 CF LLORET

Venjança a Sant Joan de les Abadesses

Nova victòria del CF Lloret. En aquesta ocasió al camp del CE Abadessenc, per un marcador de 2-4, en el partit corresponent a la jornada 23 de la Primera Regional. Els gols del partit van ser obra de Marc Ribas, Dani Pecci, Riky i Àlex Bertran.

No tenien bons records els jugadors del Lloret del camp de Sant Joan de les Abadesses. En el mateix escenari on els lloretencs, l’any passat, s’hi van deixar la promoció, en aquesta ocasió van sortir victoriosos amb bon joc i superioritat. Es presentava molt complicat aquest desplaçament però, de nou, l’equip d’Edu Urdiales va demostrar que el fet de ser primers a 19 punts del segon classificat té el seu per què. En definitiva tres punts més que fan sumar-ne 64, quatre més que en tota la temporada passada quan encara queden onze jornades per disputar-se. Com deia el capità, Manel Pujadas, “és una autèntica barbaritat”.

El Lloret segueix sumant de tres en tres i el mister, Edu Urdiales, també segueix modificant i modificant alineacions i sempre amb bons resultats. En aquesta ocasió, les novetats van ser les d’Àlex Bertran, Albert Batllosera i Dani Cuerva.

Primera part de domini lloretenc. Els selvatans van aconseguir marxar al descans amb un marcador favorable de 0-2. El primer gol va arribar quan encara no s’havia arribat al primer quart d’hora de joc. Marc Ribas va ser l’autor del 0-1. Més tard, en els últims minuts de la primera meitat, Dani Pecci va firmar el seu catorzè gol, que deixava l’Abadessenc pràcticament noquejat i sense opcions. A la represa, el Lloret no es va amagar i va mostrar-se ambiciós en atac. Van arribar dos gols més. El 0-3 el va fer Riky, en el minut 62 i, més tard, el 0-4 va pujar al marcador. De la mateixa manera que la passada jornada, Àlex Bertran va aparèixer per anotar un gol més en el seu compte particular (ja en suma quatre) en un magistral llançament de falta que va sorprendre a propis i estranys. El bon moment pel que passa Àlex Bertran és també l reflex de la situació de l’equip, que no vol afluixar. En els darrers minuts de l’encontre, l’Abadessenc es va animar i va fer dos gols: el primer, del botxí de la temporada passada, Miquel Soler, i el segon, obra d’Illa.

Amb aquest nou triomf el Lloret suma 64 punts i es manté líder a 19 del segon classificat, el Ripoll. Dimarts a la nit l’equip jugarà a casa un partit amistós davant l’AD Ca la Guidó. La competició no es reprendrà fins dissabte dia 12 de març, en què el Lloret s’enfrontarà a l’EF Bosc de Tosca, a partir de les 16:00h des del Camp d’El Molí.

CE Abadessenc: Edu, Serra (Éric), Juan Carlos, Toni, Guillem, Edgar, Ibáñez (Casas), Miki Espiñeira (David), José Luis (Illa), Miquel Soler i Pol

CF Lloret: Prado; Sergi, Marc Soler, Chema, Àlex Bertran; Chaves (Jordi Valls), Batllosera (Àngel), Riky (Manel Pujadas), Ribas, Dani Cuerva; i Pecci (Marcos)

Gols: 0-1 Ribas (11’), 0-2 Pecci (42’), 0-3 Riky (62’), 0-4 Àlex Bertran (78’), 1-4 Miquel Soler (79’) i 2-4 Illa (86’)

Àrbitre: Amoreti Zarco. T.G.: als locals Ibáñez, Miki Espiñeira i David, i als visitants Àlex Betran, Chaves i Manel Pujadas.

Incidències: Jornada 23 de la Primera Regional. Camp Municipal (Sant Joan de les Abadesses).