divendres, 25 de febrer del 2011

LA PRÈVIA

CE ABADESSENC - CF LLORET

Complicat desplaçament pel Club de Futbol Lloret que en aquesta jornada visitarà el camp del CE Abadessenc. Tot i que a la primera volta els lloretencs van vèncer per 5-0, la tornada es presenta molt diferent i molt més complicada. Els homes d’Edu Urdiales volen seguir amb la seva ratxa de victòries i sumar la setzena.

L’Abadessenc està fent bé les coses i ocupa, en aquests moment, la tercera posició amb 37 punts, a 24 del Lloret, que és primer amb 61 (dels 66 possibles). Ha guanyat 10 partits, ha empatat 7 i només ha perdut 5, amb 35 gols a favor i 25 en contra. Són uns bons números d’un equip que posarà les coses molt difícils al conjunt selvatà.

L’entrenador de l’equip, Edu Urdiales, no podrà comptar per aquest partit ni amb Héctor Cuenca, sancionat per acumulació d’amonestacions, ni amb Cristian Cuerva, lesionat.

Què va passar en l’últim Abadessenc - Lloret?

No tenen bons records els jugadors lloretencs de l’últim desplaçament a Sant Joan de les Abadesses. A falta de quatre jornades pel final de lliga, el Lloret va caure derrotat per un contundent 3-0 i es va situar a 4 punts del Camprodon, una distància que els lloretencs ja no van poder superar. El local Miquel Soler va ser el botxí dels lloretencs, que, amb dos gols a la primera meitat i un més a la segona, van quedar totalment noquejats davant un Abadessenc que es trobava a la part baixa de la classificació i que va sumar tres punts molt importants per mantenir la categoria. Va ser una jornada per oblidar.

Esperem que no es repeteixi el partit de la temporada passada. Diumenge, a partir de les 16:00h, des del Camp Municipal de Sant Joan de les Abadesses, començarà aquest interessant Abadessenc - Lloret. El gironí Amoreti Zarco serà l’àrbitre del partit.


I a banda de la prèvia del partit, com podeu veure en aquesta fotografia realitzada pel jugador Marc Soler, el suplement del diari El Punt, El 9 esportiu se’n fa ressò de la ratxa del Lloret en el següent reportatge:

El millor any per destapar-se

El Lloret ha encadenat quinze triomfs i és a dinou punts del segon. L’equip té a tocar l’ascens a la 1a catalana, el premi per al campió.

El 4-1 al camp del Bisbalenc en la primera jornada va ser l’excepció perquè el Lloret, líder del grup 1, ha guanyat els últims quinze partits i té l’ascens a tocar. El Lloret ha triat el millor ant per destapar-se perquè els sis campions catalans de primera regional pujaran dues categories de cop, és a dir, fins a primera catalana, gràcies a la reestructuració de categories preparada per la federació. El Lloret és líder amb 61 punts (de 66) i avantatge el segon, el Ripoll (42), de dinou.

Des del 0-0 al camp del Boscdetosca de la vuitena jornada (24 d’octubre del 2010), el Lloret, que presideix Josep Valls, ha encadenat quinze victòries. A partir del 2-0 al Vilamalla de la vuitena jornada, els lloretencs han encadenat 45 punts de 45. Dani Pecci (13 gols) és el pitxitxi de l’equip i el porter Jaume Prado, un dels referents. La majoria dels jugadors són de Lloret.

El tècnic és Edu Urdiales, que té l’exjugador del Vilobí Pere González d’ajudant. El curs passat, Urdiales, antic davanter del Cassà i el Girona, va penjar les botes justament en el Lloret, on va ser pitxitxi de primera regional amb 28 gols.

(Text: www.elpunt.cat)