dilluns, 7 de febrer del 2011

CF LLORET 2 - 1 UE LA JONQUERA

Àngel desfà l’embolic

Victòria del CF Lloret davant l’UE La Jonquera per un resultat de 2-1, en el partit corresponent a la jornada 20 de la Primera Regional. Eladio va avançar els visitants, però Marc Ribas i Àngel Vadillo van ser els autors dels gols de la remuntada.

Donar la sensació que el Lloret podia perdre el partit. Això és el que va aconseguir La Jonquera en la seva visita al camp d’El Molí, i no massa equips de la categoria poden dir-ho. Els rivals, amb un equip reforçat i amb cares noves respecte l’enfrontament de la primera volta, van fer suar als lloretencs, que van veure perillar la seva imbatibilitat com a locals. Va ser un partit molt intens i disputat, on la tensió va arribar al màxim, fins al punt d’organitzar-se una lamentable tangana provocada per un seguidor local i el jugador de La Jonquera, Txiki, que va ser expulsat. Al cap i a la fi, una victòria patida que representa més de tres punts, ja que el Ripoll va empatar a l’Escala (1-1) i l’Abadessenc només va poder sumar un punt al camp del Sant Hilari (1-1). Així, doncs, l’avantatge dels lloretencs augmenta als 16 punts.

En aquesta ocasió, el damnificat per l’acumulació de targetes era Àlex Bertran. El tècnic, Edu Urdiales, va introduir tres canvis en l’alineació respecte l’últim onze inicial. Les novetats van ser les de Marc Soler, Albert Batllosera i Marc Ribas.

Després d’una primera mitja hora de joc sense res a destacar, els visitants van donar el primer avís, en una doble ocasió que Jaume Prado va enviar a córner. Minuts més tard, en el 41’, La Jonquera va sorprendre amb un gran gol des de fora l’àrea, obra d’Eladio. Saltava la sorpresa a Lloret de Mar i, dos minuts més tard, va poder arribar el 0-2, però el travesser ho va evitar. Malgrat tot, els lloretencs van igualar el resultat just abans del descans, per mitjà de Marc Ribas, amb un xut dins l’àrea que va rebotar en un defensor rival. A la represa, amb una tensió màxima per part dels dos equips, Àngel Vadillo va desnivellar la balança en favor dels locals, amb un gran gol. El partit es va anar escalfant i els visitants van perdre un efectiu, Txiki, que va ser expulsat per una acció amb Héctor Cuenca. El jugador de La Jonquera, de camí cap als vestuaris, va provocar una tangana amb un sector del públic local i el partit es va aturar durant cinc minuts. Després d’aquests incidents, La Jonquera, a pilota aturada, va estar a punt d’aconseguir l’empat però el marcador de 2-1 ja no va variar. Alberto Robledo va gaudir de l'última oportunitat pel Lloret, amb un gran xut des de llarga distància que es va estavellar en el pal.

Amb aquests tres punts el Lloret ja en suma 55 i augmenta el coixí de punts fins als 16. El proper partit pels homes d’Edu Urdiales es jugarà al camp de l’UE Quart, dissabte a les 15:45h.

CF Lloret: Prado, Sergi, Marc Soler (Chaves), Chema, Manel Pujadas, Batllosera (Jordi Valls), Cuenca (Alberto), Riky, Ribas (Àngel), Dani Cuerva (Marcos) i Pecci

UE La Jonquera: Tibu, Budó, Giménez, Damió, Andrés (Manel), Quintana (Fernando), Karim, Hernández, Tixki, Marquitos i Eladio

Gols: 0-1 Eladio (41’), 1-1 Ribas (44’) i 2-1 Àngel (71’)

Àrbitre: Tomé Moreno T.G.: als locals Marc Soler i Jordi Valls, i als visitants Damió, Andrés, Karim i Marquitos. T.V.: expulsat amb vermella directa el jugador de La Jonquera, Txiki (80’).

Incidències: Jornada 20 de la Primera Regional. Camp d’El Molí. El partit es va aturar durant cinc minuts a causa d’una tangana entre un sector del públic i el jugador visitant Txiki, després de la seva expulsió.