dijous, 3 de febrer del 2011

LA PRÈVIA

CF LLORET - UE LA JONQUERA

Arriba un altre rival de la part baixa. El tercer partit de la segona volta enfrontarà el Lloret davant La Jonquera. Amb la baixa per sanció d’Àlex Bertran, que a Sant Gregori va veure la cinquena targeta groga, els lloretencs buscaran, una jornada més, mantenir la ratxa d’imbatibilitat com a locals, i és que recordem que l’equip encara no ha deixat escapar cap punt de Lloret de Mar. Fem memòria dels números del Lloret: 17 victòria, 1 empat i 1 derrota, amb 45 gols a favor i només 14 en contra. Són uns números que els donen 52 punts. Per la seva part, La Jonquera es situa a la setzena posició amb 19 punts i amb només 2 victòries jugant com a visitant.

En la primera volta, els lloretencs van superar el conjunt rival per 1-3, amb els gols de Dani Cuerva i Dani Pecci, que va fer un doblet. Tot i el marcador, va ser un partit complicat i el de dissabte no es presenta còmode, ja que, com explicava Albert Batllosera, La Jonquera “vindrà a tancar-se” i això dificultarà el joc dels lloretencs.

Dissabte, des del camp d’El Molí, a partir de les 4 de la tarda, donarà inici aquest Lloret – La Jonquera, amb l’arbitratge del col·legiat gironí Tomé Moreno.