dijous, 10 de febrer del 2011

LA PRÈVIA

UE QUART - CF LLORET

Una de les sortides més complicades. Aquesta és la opinió del tècnic Edu Urdiales respecte al desplaçament de l’equip el proper dissabte al camp de l’UE Quart. Tot i que els rivals es troben en plena dinàmica negativa (un empat i tres derrotes en els quatre últims encontres) no es presenta un partit còmode, ni molt menys el del Lloret a Quart. Es tracta d’un equip de la part mitjana-baixa que es situa tretzè amb 24 punts i que només ha guanyat 7 partits, 11 menys que els que han guanyat els lloretencs. A més, els rivals han encaixat 20 gols més i han anotat 16 menys que els selvatans, que acumulen 47 gols a favor per només 15 en contra (4 d’ells en les últimes dues jornades).

Però dissabte, a les 15:45, tots aquests números només seran això, números. En els darrers partits s’ha demostrat que els equips de la part baixa poden ser els més perillossos i, amb aquesta mentalitat, preprara el partit l’entrenador Edu Urdiales que, en aquesta ocasió, no comptarà amb cap baixa per sanció.

Dissabte, a partir de les 15:45, des del Camp Municipal de Quart, el Lloret tornarà a buscar tres punts més que portin la Primera Catalana una mica més a prop. L'arbitratge anirà a càrrec del gironí Nogareda Sala.