dilluns, 14 de febrer del 2011

UE QUART 0 - 2 CF LLORET

Massa Lloret per a un bon Quart

Nova victòria del CF Lloret, en aquesta ocasió al camp de l’UE Quart, per un marcador de 0-2, en el partit corresponent a la jornada 20 de la Primera Regional. Els gols lloretencs van ser obra de Riky, de penal, i de Dani Pecci.

Es presentava complicat el desplaçament al camp del Quart i, tot i que el Lloret va vèncer per 0-2, els rivals van posar les coses molt difícils i van caure amb dignitat i amb un bon plantejament. Això, però, no és suficient per treure els tres punts a aquest Lloret d’Edu Urdiales, que partit a partit va acumulant registres que ja queden per a la història del club i que els acosten cada vegada més a la Primera Catalana. El coixí de 16 punts es manté, ja que el Ripoll no va punxar en la seva cita davant el Tossa (3-1).

El tècnic Edu Urdiales va introduir tres canvis en l’onze inicial. Les novetats van ser les de Jordi Valls i Àlex Bertran, a la defensa, i la del jove Marcos Lema a la davantera. En aquesta ocasió, van ser Sergi Ordóñez, Marc Soler i Dani Pecci els qui van perdre la disputada condició de titulars.

El partit va començar amb una intensitat molt alta per part dels lloretencs, que va agafar per sorpresa a un Quart que, per contra, va sortir amb poca concentració en els primers minuts. Fruit d’aquesta desconcentració, una jugada de Riky dins l’àrea local va provocar un penal a favor del Lloret, que el mateix Riky va llançar i va transformar. A partir d’aquí, el conjunt rival va despertar i va buscar l’àrea de Jaume Prado sense sort. A la represa, amb un marcador curt de 0-1, els lloretencs van buscar la sentencia amb diverses arribades que no van trobar el camí del gol. El Quart, per la seva part, tampoc va renunciar a l’atac i es va poder veure un partit atractiu i amb diverses alternatives en el joc. Tot i així, el líder de la Primera Regional va decidir que el partit s’havia acabat en el minut 86 i, per mitjà de Dani Pecci, va sentenciar amb el definitiu 0-2.

Són tres punts més que fan arribar al Lloret als 58, mantenint l’avantatge de 16 punts amb el segon classificat, el Ripoll. La propera jornada, partit a casa davant el CE Besalú. Serà dissabte vinent, a partir de les 16:00h, des del Camp d’El Molí.

UE Quart: Jiménez, Campos, Aguilera, Ferdi, Pujolar, Sedeño (Cañadas), D. Peñacoba (Nil), J. Peñacoba, Font (Martínez), Gregorio i Casellas (Bautista)

CF Lloret: Prado; Jordi Valls, Chema, Manel Pujadas, Àlex Bertran; Batllosera, Àngel (Cuenca), Riky (Sergi), Ribas (Alberto), Dani Cuerva (Marc Soler) i Marcos (Pecci)

Gols: 0-1 Riky (p.) (13’) i 0-2 Pecci (86’)

Àrbitre: Nogareda Sala. T.G.: als locals Ferdi, Pujolar i Font, i als visitants Manel Pujadas i Ribas. T.V.: cap.

Incidències: Jornada 21 de la Primera Regional. Camp Municipal (Quart).