divendres, 18 de febrer del 2011

LA PRÈVIA

CF LLORET - CE BESALÚ

Volen més. Els homes d’Edu Urdiales jugaran aquest dissabte un partit molt important davant un equip que ocupa el sisè lloc de la classificació, el Besalú. És un equip que va aconseguir l’ascens a Primera Regional la temporada passada i sembla que no patirà per mantenir la categoria i jugar la propera temporada a la nova Segona Catalana. Ara per ara, els rivals sumen 33 punts i arriben a Lloret de Mar després d’empatar (1-1) a casa davant el CD Bescanó.

En aquesta ocasió, l’entrenador Edu Urdiales no comptarà amb cap sancionat. En l’últim entrenament de la setmana, l’equip va jugar davant un conjunt noruec en un partit amistós que va servir per a preparar l’enfrontament de lliga davant el Besalú. A la primera volta, victòria per 1-3, en un encontre complicat que els lloretencs van superar amb els gols de Cristian Cuerva, Héctor Cuenca i un defensor rival en pròpia porta. Veurem què passa en aquesta ocasió.

Dissabte, a partir de les 4 de la tarda, des del Camp d’El Molí, es jugarà aquest Lloret – Besalú. Dirigirà el partit l’àrbitre de la delegació de Girona, el senyor El Abdi Zahnini.