dilluns, 14 de març del 2011

CF LLORET 3 - 0 EF BOSC DE TOSCA

Guanyant sota la pluja

Nova victòria del Lloret, aquesta vegada davant el Bosc de Tosca per un marcador de 3-0, en el partit corresponent a la jornada 24 de la Primera Regional. Els gols van ser obra d’Àlex Bertran, Dani Pecci i un defensor rival en pròpia porta.

El dia gris i plujós a Lloret de Mar va tenir un toc alegre de color. De color blau, és clar. Els homes d’Edu Urdiales encara sembla que no es conformen en acumular una volta sencera sumant de tres en tres; sembla que no es conformen en sumar més punts (67) que en tota la temporada passada (66); i sembla que no es conformen en sumar ja un total de 22 victòries. Encara en volen més. Dissabte, en un camp impracticable, a causa de l’aigua, els lloretencs tampoc van fallar i van superar amb autoritat a l’últim equip que va aconseguir sumar algun punt davant els selvatans. Una victòria de tots, però amb un nom propi, el d’un jugador que es troba en estat de gràcia: Àlex Bertran. El lateral esquerrà del Lloret ha aconseguit que li respectin les lesions i ens mostra, ara, la seva millor versió. Davant el Bosc de Tosca es va veure a un Bertran que sempre vol la pilota, que es capaç de recórrer 50 metres per acabar fent una centrada precisa al cap del davanter, que demana xutar les faltes, que demana xutar els penals, i que fa gols en moments decisius (ja en suma 5). Si a això li sumem la seguretat defensiva que jornada a jornada mostra l’equip i l’efectivitat en atac el resultat és el d’un Lloret que cada vegada es troba més a prop de la Primera Catalana.

El mister Edu Urdiales va comptar amb importants baixes (Manel Pujadas, Alberto Robledo, Cristian Cuerva per lesió i Jose Chaves per sanció) i es va veure obligat a modificar diverses posicions en la formació titular. Les novetats van ser les de Jordi Valls, Àngel, Cuenca i Marcos. A causa de les baixes, Urdiales va donar la oportunitat de disputar minuts amb el primer equip a dos jugadors del Juvenil “A” de Preferent. Van ser Sebas Coris, que ja va debutar la temporada passada amb Lluís Ponsdomènech, i Juan Cruz.

La intensa pluja que va caure a Lloret de Mar va influir en el joc de tots dos equips, que van evitar les jugades combinatives i van buscar un joc més directe. Els lloretencs es van trobar amb l’1-0 als 15 minuts de joc, quan una falta servida per Àlex Bertran va ser erradament rematada per un defensor rival en pròpia porteria. Passada la mitja hora de joc, un contraatac dels locals, en què Marcos Lema es quedava sol davant el porter, va acabar amb la falta de Solé i amb l’expulsió del defensa visitant. Els d’Edu Urdiales eren els dominadors del joc, tot i que els rivals van disposar d’alguna ocasió de perill, ben resolta per Jaume Prado. Abans del descans, un clar penal a favor del Lloret va ser transformar per Àlex Bertran. Amb el momentani 2-0 es va arribar al descans. A la represa, el Bosc de Tosca ho va intentar sense massa sort. Els locals, per la seva part, van gaudir de bones ocasions per mitjà d’un Dani Pecci molt insistent, que va fer el 3-0 i va enviar, també, una rematada de cap al pal. El gol de la sentencia va ser en el minut 85, quan Pecci, que ja en suma 15, va resoldre a la perfecció davant el porter rival Miguel.

Amb aquesta victòria el Lloret suma 67 punts i es manté a 19 punts del segon classificat, el Ripoll, que va golejar a Sant Gregori per 0-5. La propera jornada, desplaçament al camp del FC Vilamalla. Serà diumenge vinent, a les 16:00h.

CF Lloret: Prado, Jordi Valls, Marc Soler, Chema, Àlex Bertran, Àngel, Batllosera, Cuenca (Pecci), Ribas (Sebas), Dani Cuerva (Riky) i Marcos (Cruz)

EF Bosc de Tosca: Miguel, Arbucí, Dani (Vila), March, Solé, Palomeras, Reig (Agus), Galobardes, Gil, Vilanova i Rodríguez

Gols: 1-0 March (p.p.) (15’), 2-0 Àlex Bertran (p.) (42’) i 3-0 Pecci (85’)

Àrbitre: Requena Mera T.G.: als locals Àlex Bertran, Batllosera, Dani Cuerva i l’entrenador Edu Urdiales, i al visitant Dani. T.V.: per vermella directa al visitant Solé (31’).

Incidències: Jornada 24 de la Primera Regional. Camp d’El Molí (Lloret de Mar).