divendres, 11 de març del 2011

LA PRÈVIA

CF LLORET - EF BOSC DE TOSCA

Completar una volta sencera sumant de tres en tres. Aquesta serà la intenció del Lloret en el partit que jugarà demà dissabte davant l’EF Bosc de Tosca. Aquest equip va ser , precisament, l’últim que va aconseguir sumar davant els lloretencs. Situats al quart lloc de la classificació, els de Les Preses acumulen ja 37 punts, amb un total d’11 victòries (5 d’elles com a visitants), 4 empats i 8 derrotes, amb 34 gols a favor i els mateixos en contra. Els d’Urdiales, com ja sabem, són líder amb 64 punts, amb un total de 21 victòries, 1 empat i 1 derrota, amb 55 gols a favor i només 17 en contra. Si els lloretencs sumen els tres punts superaran els registres de la temporada passada.

Sobre l’encontre, el porter de l’equip, Jaume Prado explica que “l’Edu sempre ens intenta motivar d’alguna manera i el resultat del partit d’anada ha de servir de motivació extra per a nosaltres. Allà ens va costar molt”. A la primera volta, l’enfrontament entre Bosc de Tosca i Lloret va acabar amb empat a 0, després que el propi Prado aturés un penal assenyalat per Zarco Murillo.

Què va passar en l’últim Lloret – Bosc de Tosca?

L’última visita del Bosc de Tosca a Lloret de Mar va ser en l’onzena jornada de la temporada passada. El Lloret de Lluís Ponsdomènech va ser el vencedor de l’encontre per un resultat ajustat de 2-3, on Edu Urdiales, un cop més, va ser el salvador amb un gol en l’últim tram del partit. Els lloretencs es van col·locar amb un avantatge de dos gols en el marcador per mitjà de Jose Chaves i Jorge Garro, amb dos dels millors gols de la temporada lloretenca. Els rivals van retallar distàncies abans del descans i, als dos minuts de la segona part van fer l’empat. Qui va trencar aquest empat va ser el davanter Edu Urdiales. El Lloret va veure com l’àrbitre Hidalgo Moreno li anul·lava dos gols, a Garro i Batllosera.

Dissabte, des del camp d’El Molí, a partir de les 4 de la tarda, Lloret – Bosc de Tosca, amb previsió de pluja. Arbitrarà el gironí Requena Mera.