dilluns, 21 de març del 2011

FC VILAMALLA 1 - 5 CF LLORET

Festival a Vilamalla

Golejada del Lloret a Vilamalla per un marcador d’1-5, en el partit corresponent a la jornada 25 de la Primera Regional. Els gols del partit van ser obra de Marc Ribas, Riky per dos cops, Alberto Robledo i Héctor Cuenca.

Es tornen a passejar per un camp més de la Primera Regional. A aquest Lloret no se li acaba mai la bateria i això ho va demostrar diumenge a Vilamalla. Es presentava un partit complicat, a causa de la situació del rival i del terreny de joc, un camp de gespa natural. Però aquestes coses només són petits detalls sense importància per aquesta plantilla, que s’adapta a qualsevol circumstància i guanya amb una tranquil·litat admirable. Guanya i, a més, ho fa jugant bé al futbol. El conjunt local del Vilamalla, per la seva part, va sortir al terreny de joc amb la intenció de no perdre i aquest va ser el més greu dels errors. Si jugues al 0-0 contra el Lloret ho acabes pagant. La nota positiva del partit, a banda del resultat, la podem trobar en una figura que sempre es troba envoltada de polèmica, la de l’àrbitre. Bon arbitratge del gironí Balastegui Espinosa, que es va mostrar molt dialogant amb els jugadors, no li va tremolar el pols en cap moment i, a més, va estar assistit per dos bons liniers (Prat Olivé i González Soriano).

Una vegada més, ens proposem deixar de fer apostes per tal d’encertar les alineacions del míster Edu Urdiales. Quatre canvis respecte l’onze inicial que va superar el Bosc de Tosca la jornada passada, amb les baixes obligades per lesió del capità Manel Pujadas i de Cristian Cuerva. Les novetats van ser les d’Inal Maliti a la defensa, Sergi al centre del camp i Riky i Dani Pecci en l’atac.

L’encontre va començar amb un Vilamalla molt agressiu i intens en la seva pressió. Tot i així, l’empat a 0 que comentàvem abans va durar ben poc. Als tres minuts de joc, Marc Ribas, aprofitant una jugada enrevessada dins l’àrea, va fer el primer gol de la tarda. El Vilamalla va seguir plantejant un partit molt dur i el que es va trobar va ser el segon gol. Va ser obra de Riky, en un llançament de córner que va entrar de manera directa. Va ser un gol dels anomenats “olímpics”. Els rivals, per al seva part, amb prou feines van poder arribar a l’àrea d’un atent Jaume Prado en les seves sortides que no va tenir treball en excés. Les millors ocasions dels contraris es limitaven a jugades a pilota aturada que no arribaven enlloc. A la represa, més del mateix. Els lloretencs van tancar el partit ben aviat, des del punt de penal. De nou, Riky va ser l’autor del gol. Encara hi havia temps per celebrar dos gols més dels selvatans. El quart de la tarda va arribar per mitjà d’Alberto Robledo, que, amb un dels seus potents xuts des de la frontal de l’àrea, va enviar la pilota al fons de la porteria sense donar cap opció al porter rival Roca. Poc més tard, Héctor Cuenca, que no va perdonar en el mà a mà, va fer el cinquè. En una acció aïllada, el Vilamalla va fer el gol popularment conegut com a “gol de l’honor”, per mitjà de Santi. Sense incidents va finalitzar un partit que deixa la Primera Catalana a una distància de tres partits.

Amb aquests tres punts el Lloret ja en suma 70 i manté la distancia de 19 respecte el segon classificat, el Ripoll. La propera jornada arriba l’esperat derbi de la Selva Marítima: Lloret – Tossa. El partit es podrà seguir dissabte vinent, a partir de les 4 de la tarda, des del Camp d’El Molí.

FC Vilamalla: Roca, Pere, Andreu, Víctor, Ferni (Comamala), Simón (Ceballos), Gabi (Edgar), Jordi, Vilarodà (Petit), Linares i Santi

CF Lloret: Prado; Jordi Valls, Inal, Chema, Àlex Bertran; Sergi (Cuenca), Àngel, Ribas (Alberto), Riky (Chaves), Marcos (Batllosera); i Pecci

Gols: 0-1 Ribas (3’), 0-2 Riky (17’), 0-3 Riky (p.) (55’), 0-4 Alberto (72’), 0-5 Cuenca (75’) i 1-5 Santi

Àrbitre: Balastegui Espinosa. T.G.:als locals Simón, Vilarodà, Gabi i Linares, i als visitants Jordi Valls, Sergi, Riky i Àngel, i al fisioterapeuta lloretenc Paco Martín. T.V.: per doble amonestació, al visitant Andreu (64’).

Incidències: Jornada 25 de la Primera Regional. Camp Municipal (Vilamalla). Abans de l’inici del partit, es va guardar un minut de silenci en memòria de les víctimes del Japó.

La jornada 25 de la Primera Regional:

Vilamalla 1 – 5 Lloret

Ripoll 6 – 1 Sant Hilari

Abadessenc 0 – 0 Tordera

Quart 2 – 1 Bisbalenc

La Jonquera 1 – 3 Sant Gregori

Tossa 1 – 3 Bescanó

Amer 1 – 1 Caldes

Camprodon 3 – 1 Bosc de Tosca

Besalú 2 – 1 L’Escala

La classificació:

1- Lloret (70 punts)

2- Ripoll (51)

3- Camprodon (44)

4- L’Escala (40)

...

15- Sant Hilari (27)

16- La Jonquera (26)

17- Sant Gregori (23)

18- Tossa (23)

La propera jornada:

Lloret – Tossa (dissabte, a les 16:00h)

Caldes – Sant Hilari

Bescanó – Amer

Camprodon – Vilamalla

Tordera – Bosc de Tosca

L’Escala – Abadessenc

Bisbalenc – Besalú

Sant Gregori – Quart

La Jonquera - Ripoll