dijous, 17 de març del 2011

LA PRÈVIA

FC VILAMALLA - CF LLORET

Tres punts més per seguir amb la ratxa i per retallar la distancia matemàtica que els separa de la Primera Catalana. Això és el que buscarà el Club de Futbol Lloret al sempre complicat camp del Vilamalla. Després del bon sabor de boca que va deixar la victòria davant el Bosc de Tosca, els lloretencs van convençuts d’aconseguir guanyar els propers quatre partit per proclamar-se campions en el Lloret – Sant Hilari, a falta de sis jornades per finalitzar la lliga.

En aquests moment, el Vilamalla es situa a la novena posició, amb 30 punts i després de veure com el partit que havia de jugar al camp del Bescanó quedava suspès pel temporal de dissabte. L’entrenador de l’equip, Edu Urdiales, creu que la major dificultat de l’encontre serà l’adaptació al terreny de joc, i és que es tracta d’un camp de gespa natural.

Què va passar en l’últim Vilamalla - Lloret?

La temporada passada aquest partit es va jugar ben aviat, a la tercera jornada. No va ser un bon dia pels homes de Lluís Ponsdomènech, que van començar guanyant a la primera meitat, amb un gol d’Edu Urdiales, però que a la represa van acabar cedint els punts. El Vilamalla va aconseguir sumar els tres punts en guanyar per un resultat final de 2-1. Els lloretencs, aquell dia, es van trobar amb Zarco Murillo, que va tornar a dirigir de manera polèmica un partit del Lloret. Va assenyalar un penal molt protestat que va donar peu a l’empat dels rivals.

Diumenge, a partir de les 4 de la tarda, des del Camp Municipal de Vilamalla donarà inici aquest Vilamalla – Lloret. L’àrbitre del partit serà el gironí Balastegui Espinosa.