dijous, 24 de març del 2011

LA PRÈVIA

CF LLORET - AE TOSSA

Arriba el derbi. Arriba un d’aquells partits que sempre queden marcats en vermell al calendari. Arriba el Lloret – Tossa. Han canviat molt les coses aquesta temporada. Mentre el Lloret és el líder indiscutible de la categoria amb 70 punts, el Tossa és el cuer de la competició amb només 23. Si multipliquem per tres els punts del Tossa, els lloretencs encara en sumen un de més. Però això només són números i, sobre la gespa del camp d’El Molí, dissabte seran 11 contra 11. S’espera un partit ple d’emoció per la rivalitat esportiva dels dos conjunts i per les diferents situacions que viuen. Els locals volen deixar la feina enllestida el més abans possible, i els visitants, per la seva part, no es poden permetre cap més error si no volen jugar la propera temporada a la nova Tercera Catalana.

Serà un partit especial per a molts dels jugadors que han vestit la samarreta de tots dos equips com, per exemple, Alberto Robledo, Chema Aguilera o Dani Cuerva, ara al Lloret, o Jorge Garro, Oriol Parera, Dani Sánchez o Robert Sans, ara al Tossa.

L’entrenador, Edu Urdiales, no podrà comptar per aquest partit ni amb el lesionat Cristian Cuerva, ni amb els sancionats, per acumulació de targetes, Jordi Valls, Riky i Sergi.

Què va passar en l’últim Lloret – Tossa?

No hi ha bons records de l’última visita del Tossa a Lloret de Mar. Derrota per 2-3 en un partit boig. A la primera meitat, tres ocasions del Tossa i tres gols, dos d’ells van ser obra de l’ara jugador del Lloret Dani Cuerva. En el tercer gol, Cuerva va haver de ser traslladat a l’hospital per un fort cop al cap, en la rematada, amb l’ara jugador del Tossa, l’ex del Lloret, Jorge Garro. A la represa, Manel Pujadas i Edu Urdiales van retallar distàncies amb el definitiu 2-3.

Dissabte, a partir de les 16:00h, des del camp d’El Molí, tothom a animar al Lloret. El derbi serà dirigit pel gironí Patiño Rico.