dilluns, 12 d’abril del 2010

CF LLORET 2 - 3 AE TOSSA

El Lloret bada i el Tossa ho aprofita


Derrota del CF Lloret en el derbi de la Selva Marítima davant l’AE Tossa per un marcador de 2-3, en el partit corresponent a la jornada 27 de la Primera Regional. El Tossa, amb dos gols de Dani Cuerva i un de Cucho, va marxar al descans amb un 0-3 favorable; a la represa, Manel Pujades i Edu Urdiales van retallar distàncies però no es va consumar la remuntada.


La segona plaça es complica. La derrota del Lloret, sumada a la victòria del Camprodon, fa que la lluita per la zona de promoció es presenti molt interessant pel que resta de temporada. Camprodon, Lloret, Tossa i Ripoll són els quatre ferms candidats a optar a aquesta segona posició. Els homes de Lluís Ponsdomènech, després d’aquestes dues derrotes consecutives han deixat escapar una bona oportunitat per aconseguir un coixí de punts importants per afrontar el tram final. Ara, els lloretencs no poden fallar i, a més, hauran d’esperar una ensopegada del Camprodon, ja que no depenen d’ells mateixos.


El partit davant el Tossa es presentava amb molts dubtes després de la inesperada derrota a Roses, i també arribava amb baixes. L’entrenador, Lluís Ponsdomènech, no va poder comptar amb dos homes molt importants com són el capità Héctor Hermoso i el mig-centre Jose Chaves. D’aquesta manera, qui va acompanyar Marc Soler a la defensa va ser el jove Sergi, i qui va formar en el centre del camp amb Albert Batllosera va ser Héctor Cuenca.


La primera meitat no passarà a la història pel seu bon joc. Poques ocasions i molta efectivitat per part del Tossa, que va enviar al fons de la porteria de Prado les tres oportunitats clares de que van disposar. El primer gol va ser obra de l’ex-davanter lloretenc Dani Cuerva, que va rematar de cap una bona centrada des de la banda esquerra. Poc després, el Tossa va fer pujar el 0-2 a l’electrònic, en un llançament de falta de Cucho. El Lloret va intentar retallar distàncies però va ser el conjunt rival qui es va trobar amb el tercer gol. De nou, Dani Cuerva, amb una rematada de cap, va enviar la pilota dins la xarxa. En aquesta jugada, el propi Cuerva va haver de ser traslladat a l’Hospital Comarcal de Blanes per un fort cop al cap amb el local Jorge Garro, que també va sortir malparat, però que va poder continuar jugant. Amb el 0-3 en contra, la situació pintava molt malament pel Lloret, que va sortir amb més motivació durant el segon acte i va poder donar la volta al marcador. Manel Pujadas, aprofitant un rebuig dins l’àrea, va aconseguir el primer gol pels lloretencs i el seu segon gol de la temporada. El 2-3 va arribar gràcies al pitxitxi de l’equip, Edu Urdiales, quan encara quedava un quart d’hora per al final del partit. A partir d’aquí, el Lloret va veure la possibilitat d’igualar el marcador i va continuar assetjant l’àrea de l’ex-porter lloretenc Oriol Parera, que va aturar dues gran ocasions del propi Urdiales. Amb el 2-3 i amb tres expulsats (Marc Soler pel Lloret, i Moneti i Gastón pel Tossa) va finalitzar el derbi de la Selva Marítima.


Aquesta derrota deixa el Lloret a la tercera posició amb 42 punts, a un del Camprodon. El proper partit es jugarà al camp de l’EF Bosc de Tosca. Serà dissabte vinent a partir de dos quart de cinc de la tarda.


CF Lloret: Prado, Jordi Valls, Marc Soler, Sergi (Àlex Bertran), Manel Pujadas, Batllosera, Cuenca (Riky), Garro (Ángel), Kiko (Inal), Edu Urdiales i Pecci


AE Tossa: Parera; Rachid, Martí, Chema (Jackson), Juanpi, Ivan, Cucho (Gastón), Moneti, Víctor, Dani (Fernando) i Cisneros (Nico)


Gols: 0-1 Dani (28’), 0-2 Cucho (37’), 0-3 Dani (44’), 1-3 Manel Pujadas (52’) i 2-3 Edu Urdiales (78’)


Àrbitre: Nogareda Sala. T.G.: als locals Jordi Valls, Sergi, Batllosera, Pecci, Cuenca i Riky, i als visitants Rachid, Juanpi, Cucho i Nico. T.V.: per doble amonestació als jugadors del Tossa Moneti (68’) i Gastón (82’) i al lloretenc Marc Soler (85’).


Incidències: Jornada 27 de la Primera Regional. Camp Municipal d’Esports (Lloret de Mar).