dilluns, 9 de maig del 2011

CF RIPOLL 3 - 0 CF LLORET

Amb una mà al davant i l'altre al darrera

Derrota del CF Lloret al camp del CF Ripoll per un marcador de 3-0, en el partit corresponent a la jornada 31 de la Primera Regional. Els gols de Dani, Nil i Peque van sentenciar un Lloret amb moltes baixes.

Ningú s’hi jugava res, però l’encontre es presentava com el més interessant i atractiu de la jornada. Segon contra primer, amb un primer, el Lloret, que es va presentar al Camp Municipal de Ripoll amb un equip marcat per les nombroses baixes. Fins a 11 absències va tenir Edu Urdiales, a causa de lesions, sancions i, a més, la que és ara la prioritat del club: la permanència del Lloret “B”. Amb tot decidit a la part alta, des de fa ja unes quantes jornades, queda pendent saber qui seran els equips que aconseguiran la permanència a la nova Segona Catalana. En aquesta jornada s’han produït dos descensos matemàtics, els del Tossa (que va caure per 3-5 davant el Sant Gregori) i el Sant Hilari (que va empatar 1-1 contra L’Escala). Ara, encara queden quatre places de descens per adjudicar i, en aquests moments, els equips que més perillen són Sant Gregori, Amer, Quart i Vilamalla.

Poc podem parlar de l’alineació que va presentar Edu Urdiales. Alineació pràcticament obligada amb Tato a la porteria; Jordi Valls, Marc Soler, Chema i Manel Pujadas en defensa; Chaves, Batllosera, Luis Garcia i Dani Cuerva al mig del camp; i Marcos i Pecci a la davantera. A la banqueta, dos juvenils com Bader i Juan Cruz, i un jugador de l’equip amateur, Luca. Pel compromís del Lloret “B” a Riudellots hi van ser presents els següents jugadors de la primera plantilla: Inal, Zamora, Riky, Cuenca, Àngel i Sergi. A aquestes sis baixes hem d’afegir les de Jaume Prado, Àlex Bertran, Alberto Robledo i Cristian Cuerva per lesió, i la de Marc Ribas per sanció. Deu n’hi do.

El partit va començar amb una primera part on es va veure un Lloret massa relaxat i poc convincent en les seves jugades d’atac. Per contra, el Ripoll va sortir a per totes i, abans del minut 20 de joc es va col·locar ja amb un 2-0 favorable. El primer gol de la tarda va ser obra de Dani (16’) i el segon el va fabricar, pocs minuts més tard Nil (18’). La imatge del Lloret va canviar a la represa. Els selvatans van sortir a buscar un gol que els donés opcions per endur-se el partit, però aquest no va arribar tot i la insistència dels Lloret. Malauradament, qui va estar més encertat va ser el Ripoll que, per mitjà de Peque, en un contraatac, va aconseguir enviar per tercera vegada la pilota al fons de la porteria defensa per Javi Tato.

Aquesta derrota deixa el Lloret amb 82 punts, 20 més que el Ripoll. La propera jornada pels homes d’Edu Urdiales portarà l’equip a fer un altre llarg desplaçament. En aquest cas fins a Camprodon, on els lloretencs jugaran diumenge, a partir de les 16:30h, des del Camp de la Vila.

CF Ripoll: Aleix, Joan (Santi), Selles, Aitor, Valldaure, Peque (Martí), Alexis, Molinero, Dani, Nil (Carrera) i Sales (Sergi)

CF Lloret: Tato; Jordi Valls, Marc Soler, Chema, Manel Pujadas; Chaves, Batllosera, Luis García (Bader), Dani Cuerva; Marcos (Cruz) i Pecci

Gols: 1-0 Dani (16’), 2-0 Nil (18’) i 3-0 Peque (71’)

Àrbitre: El Abdi Zahnini. T.G.: als locals Teti i Carrera, i al visitant Batllosera. T.V.: Cap.

Incidències: Jornada 31 de la Primera Regional. Camp Municipal (Ripoll).