dijous, 5 de maig del 2011

LA PRÈVIA

CF RIPOLL - CF LLORET

Ripoll – Lloret o, el que és el mateix, segon contra primer. Tot i no jugar-se res, cap dels dos equips, s’espera un partit molt interessant i atractiu entre els que han estat, de ben segur, els dos millors equips d’aquesta Primera Regional que s’acosta al seu final. Només queden quatre jornades i l’únic interès és saber quins equips mantindran la categoria i quins baixaran a la nova Tercera Catalana. Es tan molt allunyats d’aquesta situació Ripoll i Lloret. Si no fos per l’espectacular temporada dels homes d’Edu Urdiales, els rivals serien un ferm candidat a l’ascens a la Primera Catalana. I és que el Ripoll ha sumat, fins ara, 59 punts, amb 17 victòries, 8 empats i només 5 derrotes, amb 65 gols a favor i 33 en contra. Un bons números que s’allunyen dels aconseguits pels lloretencs: 82 punts, amb 27 victòries, 1 empat i 2 derrotes, amb 72 gols a favor i només 22 en contra.

Per aquest partit, el tècnic de l’equip, Edu Urdiales, no podrà comptar amb els lesionats Jaume Prado, Cristian Cuerva i el sancionat Marc Ribas, que complirà cicle de targetes.

Què va passar en l’últim Ripoll – Lloret?

El Ripoll - Lloret es va jugar la temporada passada també en el tram final de lliga. Els homes de Lluís Ponsdomènech es trobaven immersos en la lluita per la zona de promoció amb el Camprodon, que es trobava a 4 punts. Els lloretencs van fer els deures i van vèncer per un marcador d’1-2. L’equip es va avançar en el primer minut de joc, gràcies a un gol de Jorge Garro. En el minut 20, però, els locals van igualar el marcador. Els selvatans van haver d’ajudar-se del màxim golejador de la categoria aquella temporada, Edu Urdiales. L’ara entrenador lloretenc, va fer el definitiu 1-2 amb un gran xut des de 30 metres. El Lloret va guanyar mentre, a la mateixa hora, el Camprodon va vèncer per 0-2 a un equip que jugava amb superioritat numèrica però a mig gas, el Tossa.

Diumenge, a partir de les 4 de la tarda, Ripoll – Lloret, segon contra primer, amb l’arbitratge del col·legiat El Abdi Zahnini.