diumenge, 14 d’agost del 2011

CF LLORET 3 - 0 HOSTOLES

Els killers afinen la punteria

Victòria del CF Lloret en el segon amistós de pretemporada. Va ser davant l’Hostoles per un marcador de 3-0, amb els gols a la segona part de Jona, Pecci i Kuku.

El segon test de pretemporada va portar a Lloret de Mar un altre equip de la Tercera Catalana. L’Hostoles, però, va mostrar un nivell un tant superior al Cornellà de Terri. Tot i així, la superioritat del Lloret va ser clara i és que com diu l’entrenador, Edu Urdiales, “les categories estan per alguna cosa”. De nou, la velocitat del joc i l’alt ritme imposat pels locals va fer decantar la balança del costat dels lloretencs, que comptaven amb les baixes de Marc Ribas i Bader. Els davanters de l’equip, Dani Pecci i Kuku, no van faltar a la seva cita amb el gol i, a més, van demostrar que no són incompatibles.

El partit va començar amb una bona ocasió de Dani Cuerva, que el porter rival va aconseguir aturar. El dominador del joc era el Lloret i l’Hostoles es limitava a jugar pilotes llargues que no arribaven enlloc i eren interceptades pels defensors locals. La millor ocasió la va tenir, de nou, Dani Cuerva, que va intentar superar el porter Martí amb una vaselina que per poc no va trobar porteria. A la represa van arribar els gols. El primer d’ells, als cinc minuts, quan Jona va culminar un contraatac molt ràpid del Lloret amb un bon regat i un bon xut amb la seva cama esquerra, creuant la pilota al pal llarg del porter. Poc després (61’), Dani Pecci, en una bona rematada de cap, enviava la pilota al fons de la xarxa, rematant de cap una bona centrada d’Àlex Bertran des de la banda esquerra. El definitiu 3-0 va ser obra de Kuku, que va rematar de manera acrobàtica una bona centrada del jove Albert Amaya, jugador del Juvenil “A”, que va tenir una més que notable actuació com a lateral dretà. El compte golejador del Lloret, per ocasions, va poder ser més gran, però el marcador ja no es va moure i el partit va finalitzar sense incidents. Jaume Prado va ser un espectador més.

Aquesta tarda, a partir de les 19.00h, des del Camp Municipal d’Esports, nou encontre amistós. Serà davant el Juvenil “A” del Girona FC, que competeix a la Divisió d‘Honor.

CF Lloret: Prado; Jordi Valls, Sergi, Chema, Manel Pujadas; Batllosera, Àngel, Riky; Albert Marcos, Dani Cuerva i Pecci

També van jugar: Albert, Marc Soler, Àlex Bertran, Ivi, Cristian, Jona i Kuku

Hostoles: Martí, Domé, Sergi, Arnau, David, Aniol, Carles, Cristian, Moner, Roure i Nil

També van jugar: Gerard, Marc, Jakay, Calm i Carlos

Gols: 1-0 Jona (50’), 2-0 Pecci (61’) i 3-0 Kuku (73’)

Àrbitre: Piqueras Bas. T.G.: Cap. T.V.: Cap.

Incidències: Segon partit amistós de pretemporada. Camp Municipal d’Esports (Lloret de Mar).