dilluns, 15 d’agost del 2011

CF LLORET 1 - 1 GIRONA FC JUV. "A"

Jona agrada... i molt!

Empat del CF Lloret davant el Juvenil de Divisió d’Honor del Girona FC (1-1). Jona va obrir el marcador pels lloretencs a la primera part. A la represa, Vivancos va fer l’igualada. El davanter Kuku va ser expulsat per doble amonestació.

El Lloret aconsegueix aprovar amb nota la primera pedra de toc d’aquesta pretemporada. En poc s’assemblava aquest Juvenil “A” del Girona als Cornellà de Terri i Hostoles. El conjunt gironí va presentar moltes més dificultats i va imprimir un alt ritme al joc. La resposta dels lloretencs va ser molt bona, amb bones jugades combinades, a pocs tocs, i amb molta profunditat per les bandes. Dels jugadors locals hem de destacar-ne dos. El primer, l’autor del gol. Jona, un jugador que està a prova i pendent que Edu Urdiales li doni l’ok per formar part de la plantilla, va tornar a mostrar la seva qualitat i va despertar molt bons comentaris entre el públic present en el Camp Municipal d’Esports. L’altre, un de la casa, continua donant la raó al seu entrenador. El jove Bader, malgrat la seva curta experiència amb el primer equip, sembla ja tot un veterà i no dubta en liderar l’equip si aquest ho necessita.

El partit va començar amb domini lloretenc però, poc a poc, la possessió de la pilota va adquirir un percentatge força parell. La primera gran ocasió del partit va ser d’Àlex Bertran, en un llançament de falta que va marxar fregant el pal de la porteria del lloretenc Andrés Díez. La intensitat del joc va anar en augment fins al punt que es va produir alguna que altre discussió entre els jugadors i els membres de la banqueta. La tensió va arribar fins al davanter Kuku, que va veure dues targetes grogues per protestar en una mateixa acció i va haver d’abandonar el terreny de joc, deixant el seu equip amb un home menys. A la jugada següent, Jona es va inventar un gran gol des de la frontal de l’àrea i va avançar al conjunt local. Amb superioritat numèrica, el Girona va tenir molta més ambició però es va topar amb Gianni, que va tenir una bona actuació. El Girona va trobar l’empat als dos minuts de la represa per mitjà de Vivancos. El migcampista visitant va fer valer la seva alçada per rematar al fons de la xarxa un bon servei de falta. Poc va poder fer el porter local. Els d’Edu Urdiales, amb un home menys, van poder vèncer amb bones ocasions de Nuha o Cristian Cuerva, però la mala fortuna i una bona actuació del porter rival Nil, ho van impedir.

El proper encontre amistós pel CF Lloret serà dissabte vinent davant l’UE Quart de la Segona Catalana. Serà a partir de les 18:00h des del Camp Municipal d’Esports de Lloret de Mar.

CF Lloret: Gianni; Sergi, Robert, Chema, Àlex Bertran; Àngel, Ivi, Bader; Riky, Jona, Kuku

També van jugar: Jordi Valls, Marc Soler, Martí, Cristian, Dani Cuerva i Nuha

Girona FC: Andrés, Valentín, Pau, Roure, Mas, Vivancos, Isma, Andoni, Peti, Gerard, Litus

També van jugar: Nil, David, Éric, Robert, Mateo, Bigas, Pons, Dani i Marc

Gols: 1-0 Jona (32’) i 1-1 Vivancos (47’)

Àrbitre: Oussaid Oussaid. T.G.: al local Riky i als visitants Valentín i Andoni. T.V.: al local Kuku, per doble amonestació (31’).

Incidències: Tercer partit amistós de pretemporada. Camp Municipal d’Esports (Lloret de Mar).