divendres, 26 d’agost del 2011

CF LLORET 5 - 1 UE FIGUERES JUV. "A"

S’animen a la represa

Victòria per golejada del CF Lloret davant el Juvenil “A” de l’UE Figueres (5-1). Tots els gols van arribar a la segona meitat. Àlex Bertran va obrir el marcador, però els rivals van aconseguir l’empat momentani. Poc després, Riky, Nuha i Kuku, per partida doble, van sentenciar el partit.

Els dijous també hi ha futbol. L’equip d’Edu Urdiales segueix endavant amb la seva pretemporada i qualsevol dia és bo per seguir treballant diferents aspectes del joc, per tal d’arribar amb tota la lliçó ben apresa al primer partit de lliga davant el Sant Cristobal. El partit davant el Juvenil de Nacional del Figueres va servir, entre d’altres coses, per demostrar que el Lloret ja té mecanitzat el sistema de joc que tantes alegries va donar la temporada passada i que, en principi, serà el mateix pel que apostarà el cos tècnic.

La primera meitat no va tenir massa emoció. Tot i que es van produir diverses oportunitats clares de gol, aquestes van arribar de manera aïllada i sense massa continuïtat. Ni tan sols la presència de Zarco Murillo, impartint justícia, va poder animar el partit. Nuha va poder avançar el Lloret quan ho tenia tot a favor, després d’una jugada lloretenca per banda esquerra, però la pilota es va estavellar en el travesser. El Figueres va respondre amb una jugada que va deixar sol al seu davanter davant Gianni, però el porter lloretenc, amb l’ajuda de la defensa, va aconseguir salvar la situació. A la represa van arribar els gols. L’1-0 va arribar en el primer minut, obra d’Àlex Bertran, que va internar per banda esquerra i, pel pal curt del porter, va aconseguir el primer gol de la nit. Poc després, el Figueres va fer l’empat, superant el porter del Lloret “B”, Ruben, que hi va ser present a causa, recordem, de la lesió de Jaume Prado. A partir d’aquí, el domini va ser local i els visitants només van poder crear perill en jugades al contraatac. En poc més de 10 minuts, els d’Edu Urdiales van sentenciar el partit amb quatre gols. Riky va fer el 2-1 i acte seguit, sense temps per a la reacció rival, Kuku va fer el tercer. Però, de nou, sense que els jugadors del Figueres poguessin assimilar el 3-1, Nuha va rematar de cap una bona centrada d’Àlex Bertran i va col·locar el 4-1. En el tram final, Kuku va rematar la feina amb el definitiu 5-1, a la sortida d’un córner.

El proper partit pels homes d’Edu Urdiales es jugarà diumenge. El rival serà el Premià. L’encontre es podrà seguir, a partir de les 20:00h, des del Camp Municipal d’Esports de Lloret de Mar.

CF Lloret: Gianni; Sergi, Marc Soler, Chema, Manel Pujadas; Batllosera, Bader, Ribas; Cristian, Dani Cuerva i Nuha

També van jugar: Ruben, Inal, Àlex Bertran, Àngel, Ivi, Riky, Kuku

Gols: 1-0 Àlex Bertran (46’), 1-1 (52’), 2-1 Riky (68’), 3-1 Kuku (70’), 4-1 Nuha (72’), 5-1 Kuku (80’)

Àrbitre: Zarco Murillo. T.G.: al local Marc Soler. T.V.: Cap.

Incidències: Sisè amistós de pretemporada. Camp Municipal d’Esports (Lloret de Mar).