diumenge, 21 d’agost del 2011

CF LLORET 1 - 1 UE QUART

Semblava de lliga

Empat del CF Lloret davant l’UE Quart (1-1), en un nou partit amistós de pretemporada. Nuha va obrir el marcador a la primera meitat (38’), però el visitant Aguilera va posar l’empat a la represa (65’).

Semblava de tot menys amistós. L’encontre disputat la tarda de dissabte entre el Lloret i el Quart va comptar amb uns ànims molt caldejats per part de tots dos conjunts i d’un àrbitre, José Catalán que, o bé té molta facilitat a l’hora de treure targetes, o bé tenia ganes de marxa. O potser, les dues coses. El partit “amistós” va finalitzar amb 10 targetes (4 pels locals i 6 pels visitants) i amb l’expulsió per vermella directa de l’entrenador Edu Urdiales. Hi havia molta tensió i semblava un partit de lliga. El Quart ha estat, sense dubte, la pedra de toc més important amb que el Lloret s’ha topat fins ara en aquesta pretemporada. Les notes més positives del partit, la seguretat que va mostrar el jove Robert Sans en el centre de la defensa, el bon moment d’Ángel i el segon gol de Nuha amb el primer equip (el primer el va fer a L’Escala, en l’últim partit de la passada temporada).

Un llançament de falta a les mans del porter rival, per part d’Àlex Bertran, va ser el primer avís del conjunt lloretenc en el partit. Poc a poc, el Quart va agafar terreny i va posar en diverses dificultats a la defensa del Lloret, que no comptava amb els habituals Marc Soler i Chema Aguilera. Tot i així, amb Robert Sans i el capità Manel Pujadas al centre, l’equip no va patir en excés i la seguretat defensiva mai es va esvair. El Quart va imposar un ritme molt alt al joc amb una duresa excessiva en un partit de pretemporada. Qui més va notar aquesta duresa en el joc va ser el davanter, encara d’etapa juvenil, Nuha, que va haver de ser atès a la banda per un cop de colze a la cara. Aquest fet va indignar Edu Urdiales que va protestar a l’àrbitre i aquest va decidir expulsar-lo. La tensió seguia present en el terreny de joc i les jugades d’atac no acabaven de ser massa importants. El Quart va poder avançar-se en el marcador gràcies a una rematada al travesser. El Lloret va respondre amb el gol de Nuha, que va aprofitar una gran assistència d’Ángel Vadillo. El jove davanter no va perdonar davant la sortida a la desesperada del porter Carós. A la represa, el Lloret va sortir a buscar el gol de la tranquil·litat però el Quart, que es limitava a penjar pilotes a l’àrea lloretenca, va trobar l’empat en un gran xut d’Aguilera. El visitant va enviar la pilota al fons de la xarxa fent inútil l’estirada del porter Gianni. Poques oportunitats de gol en una segona part discreta per part dels dos equips. El marcador no es va moure i, sense incidències, va finalitzar un partit més semblant a un encontre de lliga que a un de pretemporada.

La propera cita de preparació per l’equip serà el proper dijous. Els homes d’Edu Urdiales s’enfrontaran al Juvenil “A” de l’UE Figueres. El matx començarà a les 21.00h, i es podrà seguir des del Camp Municipal d’Esports de Lloret de Mar.

CF Lloret: Gianni; Jordi Valls, Robert, Manel Pujadas, Àlex Bertran; Sergi, Ivi, Ángel; Riky, Dani Cuerva i Nuha

També van jugar: Batllosera, Ribas, Cristian, Kuku i Pecci

UE Quart: Carós, Pau Torró, Aguilera, Fonollet, González, Víctor, Negre, Vilaró, Dot, Martínez i Jordi Vila

També van jugar: Jiménez, Canyades, Ramírez i David Vila

Gols: 1-0 Nuha (38’) i 1-1 Aguilera (65’)

Àrbitre: José Catalán. T.G.: als locals Jordi Valls, Manel Pujadas, Sergi i Cristian, i als visitants Pau Torró, Aguilera, Fonollet, Víctor, Negre i Vilaró. T.V.: expulsat, per vermella directa, l’entrenador del Lloret, Edu Urdiales (20’).

Incidències: Quart amistós de pretemporada. Camp Municipal d’Esports (Lloret de Mar).

(Fotos: Diana Martínez)