diumenge, 7 d’agost del 2011

CF LLORET 9 - 0 CORNELLA DE TERRI

Golejada d’estiu

Primera victòria del CF Lloret en el primer amistós de pretemporada jugat davant el Cornellà de Terri. Els homes d’Edu Urdiales van golejar per 9-0, amb quatre gols de Kuku, tres de Dani Cuerva i dos de Dani Pecci.

El primer test de pretemporada va oferir-nos la primera golejada d’aquest nou Lloret, que va passar per sobre d’un rival d’inferior categoria (el Cornellà de Terri jugarà a la Tercera Catalana, amb el Lloret “B”) amb un bon joc basat en el toc, l’amplitud i la profunditat en les seves línies. Encara és aviat, tot just l’equip porta una setmana d’entrenaments, però ja es van poder veure alguns detalls de la idea futbolística i l’estil que vol implantar Edu Urdiales per aquesta temporada. Un Kuku inspirat en el seu debut, un Dani Cuerva amb moltes ganes i un Batllosera que va tornar a recuperar la seva millor versió, van liderar l’equip a la primera meitat. A la represa, entre d’altres, vam poder tornar a veure en acció Cristian Cuerva, després de molts mesos, i a Jona, un jugador ofensiu de banda esquerra que està a prova i que va mostrar molt bones maneres.

Edu Urdiales, que no va poder comptar amb Marc Ribas, amb molèsties físiques, pràcticament va utilitzar dos equips diferents a cada part i va fer diverses proves com, per exemple, la presència com a pivot defensiu de Marc Soler. A banda de Kuku i Jona, també van debutar amb el primer equip del Lloret Ivi, nova incorporació, Robert Sans, ex del Tossa, i Albert Amaya, jugador del Juvenil “A”.

La primera meitat va arribar al descans amb un marcador momentani de 6-0. En els primers minuts, el domini lloretenc es va fer evident amb les primeres ocasions de gol del nou davanter lloretenc, Kuku. Va ser, però, Dani Cuerva l’encarregat d’obrir el marcador en el minut 12, després d’una bona assistència de Riky. Sense temps per a la reacció del Cornellà de Terri, Kuku va fer el seu primer gol amb la samarreta del Lloret, en un mà a mà amb el porter Martí, que va acabar amb una bona vaselina del local. Abans d’arribar al minut 20, de nou Kuku, va enviar la pilota al fons de la xarxa després d’una gran jugada personal. El 4-0 va ser obra de Dani Cuerva, que va finalitzar una bona jugada combinada. Un minut més tard, en el 26’, Kuku va tornar a utilitzar el recurs de la vaselina per fer el 5-0. En el minut 35 va arribar el quart gol de Kuku, que va rematar de cap una bona centrada per banda esquerra d’Àlex Bertran. Amb un 6-0 indiscutible es va arribar al descans.

La segona meitat va començar amb més gols. Dani Cuerva va firmar el seu hat trick, després de plantar-se sol davant el porter rival. En els minuts 22 i 26 van arribar els últims gols de la nit. Tots dos van ser obra de l’home gol de la passada temporada, Dani Pecci. El primer d’ells, un gran gol des de la frontal, que va tocar el pal i es va colar dins de la porteria. El segon, una plàcida rematada després d’una altra assistència de Riky, molt actiu i amb molta mobilitat al llarg del partit. En els darrers minuts, el Cornellà de Terri va poder fer el gol de l’honor. Però el Lloret té porter i aquest es diu Jaume Prado, que va tenir temps de lluir-se amb una gran estirada en un remat visitant a la sortida d’un córner.

El proper cap de setmana, doble cita per l’equip. Dissabte, a partir de les 20:00h, el Lloret s’enfrontarà a l’Hostoles de la Tercera Catalana. Diumenge, també a les 20:00h, el rival serà el Juvenil “A” del Girona FC, que milita a la Divisió d’Honor. Tots dos encontres es jugaran al Camp Municipal d’Esports de Lloret de Mar.

CF Lloret: Gianni; Jordi Valls, Robert, Chema, Àlex Bertran; Batllosera, Àngel, Riky; Ivi, Dani Cuerva i Kuku

També van jugar: Prado, Sergi, Albert, Marc Soler, Manel Pujadas, Cristian, Nuha, Jona i Pecci

Cornellà de Terri: Martí, David, Mussa, Ramos, Arboix, Ferru, Mesas, Edrissa, Pau, Joel i Ibakka

També van jugar: Cortina, Puigdevall, Roure, Joan, Eusebio i Moha

Gols: 1-0 Dani Cuerva (12’), 2-0 Kuku (14’), 3-0 Kuku (19’), 4-0 Dani Cuerva (25’), 5-0 Kuku (26’), 6-0 Kuku (35’), 7-0 Dani Cuerva (54’), 8-0 Pecci (67’) i 9-0 Pecci (71’)

Àrbitre: Sagrera Busquets. T.G.: Cap. T.V.: Cap.

Incidències: Primer amistós de pretemporada del CF Lloret. Camp Municipal d’Esports (Lloret de Mar).