dimarts, 2 d’agost del 2011

PRE-TEMPORADA 2011/2012

PREPARATS? SOM-HI!

El nou Lloret de la Primera Catalana ja ha iniciat els entrenaments de pretemporada per tal d’afrontar la nova categoria amb les millors condicions. Ahir va tenir lloc la primera sessió en el Camp Municipal d’Esports, que va constar de diferents exercicis físics amb pilota i sense pilota per tots menys per Cristian Cuerva, que va fer carrera contínua i és que recordem que el jove esquerrà surt d’una lesió que el va tenir aturat durant tota la segona volta de la passada temporada.

Els aficionats que es van acostar a presenciar el primer dia del campió van poder veure les dues cares noves que presenta la plantilla, que són els atacants Kuku i Ivi. A més, hi van ser presents dos jugadors del Juvenil de Preferent: Albert Amaya i Nuha; i és que el tècnic, Edu Urdiales, segueix amb la seva filosofia d’apostar pel jovent de la base del club, una fórmula que ha funcionat a la perfecció. De la resta de components només va faltar Héctor Cuenca, que es reincorporarà als entrenaments en el mes de setembre.

El primer partit de pretemporada es jugarà aquest dissabte i enfrontarà el Lloret davant el Cornellà de Terri de la Tercera Catalana. Serà a partir de les 20:00h, des del Camp Municipal d'Esports.

(Fotografia de baixa qualitat, no patiu que en breu tornarem a comptar amb les noves fotografies de la Diana Martínez!!)