divendres, 2 de setembre del 2011

EF VIDRERENCA 0 - 3 CF LLORET

Lliga a la vista!

Victòria del Club de Futbol Lloret per 0-3 davant la Vidrerenca. Els homes d’Edu Urdiales van disputar ahir a la nit el vuitè amistós de pretemporada, en motiu de la festa major de Vidreres.

Els lloretencs no van tenir dificultats per superar un rival de la Tercera Catalana. A la primera meitat, Ivi va posar l’1-0 momentani en el marcador. A la represa, Àlex Bertran i Kuku van tancar el partit amb el definitiu 0-3.

La lliga s’acosta i el cos tècnic fa les últimes proves, de cara a afrontar amb les màximes garanties el partit de la primera jornada davant el Sant Cristobal. Aquest encontre arribarà el proper diumenge 11 de setembre. Abans, aquest cap de setmana, els homes d’Edu Urdiales jugaran el seu últim test de preparació.

Ho faran en el Torneig Triangular Selva Marítima, que enguany es disputarà a Lloret de Mar amb la participació, com sempre, del Blanes i del Tossa. Serà dissabte al Camp Municipal d’Esports de Lloret de Mar. A les 18.30h, s’enfrontaran el Blanes i el Tossa. A les 19.30h, entrarà en escena el Lloret, que jugarà davant el perdedor del primer partit. I a les 20.30h, els lloretencs es veuran les cares amb el guanyador del primer partit. Seran partits d’una sola part, és a dir de 45 minuts. Al final de cada matx, es llançaran tres penals per cada equip, per determinar el guanyador del torneig en cas d'empat final.