diumenge, 4 de setembre del 2011

TORNEIG TRIANGULAR SELVA MARÍTIMA

El Selva Marítima, a la butxaca

El CF Lloret va ser, per segon any consecutiu, el campió del Torneig Triangular Selva Marítima, després de superar en els dos enfrontaments a l’AE Tossa Sport (4-0) i al CD Blanes (3-0).

Últim test de pretemporada abans de l’inici de lliga i sensacions molt positives les que va deixar aquesta nova edició del Selva Marítima. Davant el Blanes de la Segona Catalana i el Tossa de la Tercera Catalana, els lloretencs van mostrar el per què estan en una categoria superior i no van patir excessives dificultats per deixar el torneig a casa. La valoració del cos tècnic és molt positiva i ja espera el Sant Cristobal, el primer rival de competició oficial.

El torneig es va iniciar amb un enfrontament entre el Blanes i el Tossa, que va finalitzar amb victòria blanenca per 1-0. Després, el Lloret va entrar en escena:

CF Lloret 4 - 0 AE Tossa Sport

L’alt ritme imposat des del primer minut pels lloretencs va ser el pitjor enemic pel Tossa, que no va poder frenar l’ofensiva local, amb bones jugades combinades que en la majoria de casos van tenir un mateix protagonista final, el davanter Kuku. Qui va fer els dos primers gols va ser, però, Dani Cuerva. El primer va arribar en el minut 11, en una jugada de córner. El segon, a la mitja hora de joc, va arribar amb una bona assistència de Jona que va provocar que, de nou, Cuerva enviés la pilota al fons de la xarxa. Un minut més tard, va ser Kuku qui va culminar una jugada de Marc Ribas i va fer pujar el 3-0 en el marcador. En el tram final, per segona vegada Kuku, a la mitja-volta dins l’àrea petita, va tancar la golejada lloretenca. Els dos golejadors, curiosament, ex-jugadors del Tossa.

CF Lloret: Gianni; Jordi Valls, Chema, Manel Pujadas, Cruz; Batllosera, Riky, Ribas; Dani Cuerva, Jona i Kuku

Gols: 1-0 Dani Cuerva (11’), 2-0 Dani Cuerva (29’), 3-0 Kuku (30’) i 4-0 Kuku (39’)

CF Lloret 3 - 0 CD Blanes

El Lloret va certificar el triomf del Torneig Selva Marítima en guanyar per 3-0 el CD Blanes de la Segona Catalana. Els gols del partit van arribar en el tram final. Abans, l’encontre havia estat poc vistós, amb moltes aturades del joc i amb massa accions al mig del camp. Amb el botxí de la Copa Catalunya, l’àrbitre Sanz Gimeno com a assistent, els d’Edu Urdiales es van avançar en el marcador gràcies a un penal transformat per Jona, que va ser la víctima del mateix. En els minuts 42 i 45, Dani Pecci va sentenciar el partit amb dos gols més. El primer, amb un potent xut des de la frontal de l’àrea, i el segon en una acció de rebuig dins l’àrea petita.

CF Lloret: Gianni; Sergi, Marc Soler, Manel Pujadas, Àlex Bertran; Àngel, Riky, Ivi; Bader, Cristian i Kuku

També van jugar: Pecci, Jona i Chema

Gols: 1-0 Jona (p.) (37’), 2-0 Pecci (42’) i 3-0 Pecci (45’)

La propera cita pel CF Lloret serà diumenge a Terrassa davant el Sant Cristobal, en el partit corresponent a la primera jornada de la Primera Catalana. El partit es jugarà a partir de les 12:00h.