divendres, 18 de novembre del 2011

BAIXES

Kuku, al Poble Nou de Tercera Catalana

Un dels fitxatges d’aquest estiu per a la davantera, Kuku, ja no tornarà a vestir la samarreta del Lloret. L’ex del Tossa ha decidit marxar del club i ha fitxat per l’UE Poble Nou, que competeix a la Tercera Catalana.

Semblava que Kuku marcaria diferències després de veure els seus partits de pretemporada, on es va cansar de fer gols. Aquesta ratxa, però, es va frenar en sec un cop iniciada la competició. Kuku ha participat en un total de 6 partits, dels quals va ser titular en 3 i va entrar des de la banqueta en els altres 3. En aquest minuts, Kuku no va ser capaç de fer cap gol i va marxar amb una expulsió per vermella directa, per insultar a un dels liniers, en la derrota per 0-1 davant el Júnior (jornada 8). A més, en aquest temps, el davanter lloretenc també va mostrar altres actes d’indisciplina, al no presentar-se en dos desplaçaments de lliga (a Mollet en la jornada 5 i a Ripollet, en la jornada 10).

Amb aquests números finalitza l’estada de Kuku en el CF Lloret. Tot apunta a que el jove davanter del Juvenil “A”, Nuha, que ja ha disputat els dos últims partits de lliga a les ordres d’Edu Urdiales, podria ser el seu recanvi.