dilluns, 21 de novembre del 2011

CF LLORET 0 - 0 CE MANRESA

Pólvora mullada

Empat sense gols (0-0) entre el CF Lloret i el CE Manresa, en el partit corresponent a la jornada 11 de la Primera Catalana. Els dos conjunts, que es troben immersos en la lluita per sortir del descens, van deixar les coses tal i com estaven.

Com vam dir fa algunes jornades enrere, només el temps ens dirà si aquest 0-0 a casa davant el Manresa és o no és un resultat positiu. Podem adoptar dues lectures. La positiva és que el Lloret acumula tres jornades sense conèixer la derrota. La negativa és que d’aquests tres partits només ha pogut guanyar un i que aquest dissabte es van escapar dos punts del Camp Municipal de Lloret de Mar. L’enfrontament contra el Manresa era una gran oportunitat pels d’Edu Urdiales, per tal de posar terra de per mig entre un rival que també es troba lluitant per allunyar-se de les posicions de la part baixa. De nou, tot queda ben ajustat i el proper partit contra el Premià, que marca ara mateix l’inici del descens, no es pot escapar.

Per l’alineació, Edu Urdiales va introduir dos canvis respecte l’onze que va empatar al camp del CF Ripollet. Marc Ribas, en el centre del camp, i Jona en atac per banda, van recuperar la titularitat en detriment d’Héctor Cuenca i Cristian Cuerva. Una altra de les novetats va ser la participació, entrant des de la banqueta, de Dani Pecci, que va tornar a jugar després dels seus dos partits de sanció.

Durant la primera part es va poder veure poc futbol i poques oportunitats de gol. El Lloret, que volia jugar la pilota i arribar a l’àrea rival per mitjà de jugades combinades, es va veure obligat en diversos moments a modificar aquest tipus de joc a causa de la pressió dels rivals, que van estar molt ben col·locats damunt de la gespa. Les protagonistes principals, com no, les pilotades llargues. Potser ja no ens hauria de sorprendre, i és que en cada partit es repeteix la mateixa tònica i els rivals proposen un joc molt directe basat en aquestes pilotes llargues que provoquen més d’un badall en els aficionats. La segona part va ser més atractiva i es va poder veure un Lloret que va ser el clar dominador de la pilota i també del partit. Malauradament, no hi va haver encert de cara gol. Els d’Edu Urdiales van assetjar l’àrea del porter visitant Cañadas però, com diria l’Àlex Bertran, “la piloteta no va voler entrar”. La millor ocasió pels lloretencs va sortir de les botes del davanter Dani Pecci, que va estavellar la pilota al travesser. Per la seva part, de nou Jaume Prado va estar molt atent i va resultar clau per deixar la porteria a zero, cosa que no feia des de la jornada 6, en l’empat a 0 davant el San Lorenzo. Amb el marcador inicial, va finalitzar el partit i els punts van ser repartits.

Amb aquest empat, els lloretencs es mantenen en la catorzena posició amb 10 punts, a només 1 punt del proper rival que és qui marca el descens, el CE Premià. Aquest encontre es jugarà en condició de visitant, diumenge vinent a partir de les 12 del migdia.

CF Lloret: Prado; Jordi Valls, Marc Soler, Sergi, Manel Pujadas; Batllosera, Ivi (Ángel, 53’), Ribas (Cristian, 83’); Riky (Cuenca, 68’), Jona i Nuha (Pecci, 58’)

CE Manresa: Cañadas, Pujols, Nieblas, Cisse, Mayor, Rodríguez (Djitte, 68’), Pérez (Suárez, 81’), Dalmau, Apezteguia (Gómez, 74’), Gascón i Arqués

Àrbitre: Fàbregas Capellas. T.G.: als locals Marc Soler, Ribas i Sergi, i als visitants Pérez, Cañadas i Cisse. T.V.: Cap.

Incidències: Jornada 11 de la Primera Catalana. Camp Municipal d’Esports (Lloret de Mar).

(Fotos: Diana Martínez)