dilluns, 23 d’abril del 2012

CE MANRESA 4 - 1 CF LLORET

Infortunis i falta de concentració

Contundent derrota del CF Lloret al camp del cuer, el Manresa, per un marcador de 4-1, en el partit corresponent a la jornada 28 de la Primera Catalana. Els rivals, amb tres gols de Jonatan Gómez i un de Daniel Arqués es van col·locar amb quatre gols d’avantatge. Dani Pecci, a les acaballes, va fer l’únic gol lloretenc.

Un mal dia. El que havia de servir per certificar la permanència, no de manera matemàtica però sí de manera virtual, es va convertir en un autèntic calvari pels homes d’Edu Urdiales. Podia passar, però pocs s’ho esperaven. El 4-1 encaixat a Manresa, el fin aleshores cuer de la Primera Catalana, va ser fruit de tot una sèrie de complicacions amb què es van trobar els lloretencs, tant per mèrits del rival com per errors propis. La falta de concentració en els primers minuts de cada part va ser un factor determinant que va marcar el partit, ja que en el minut 1 de la primera meitat, i en el minut 1 de la segona es van produir dos dels quatre gols del Manresa. És cert que el Lloret va disposar de bones oportunitats, en especial que el marcador era només d’1-0 en contra, però la mala fortuna i el desencert en tasques defensives va provocar la sorpresa negativa de la jornada. Ara, són 8 punts respecte la zona de descens (o potser 7, si apliquem el descens del cinquè pitjor) i el Lloret tornarà a tenir una nova oportunitat el proper dissabte a casa davant el Premià per passar un final de lliga tranquil.

La sanció de Jordi Valls va obligar Edu Urdiales a modificar la defensa per primera vegada després de moltes jornades. La posició de lateral dretà va ser ocupada per Sergi Ordóñez. A més, van recuperar la titularitat homes com Ivi Sebastián i Dani Cuerva. Com a notícia destacada, el retorn de Kutxo, que va disputar la segona meitat després de la seva lesió.

Amb el xiulet inicial de Bastida Torres, el Lloret es va endur un autèntic gerro d’aigua freda. El Manresa va sortir amb molta força i va fer l’1-0 en el primer minut de joc. Una pilotada llarga va arribar fins a Jonatan Gómez que, sol davant Jaume Prado, va fer pujar el primer gol al marcador amb el dubte encara de si era o no fora de joc. Passats els primers 20 minuts de joc, els lloretencs van anar agafant el pes del partit i van gaudir de bones oportunitats per marxar al descans amb l’1-1, amb pilotes al pal i un lliure indirecte que els defensors locals van rebutjar sobre la línia de gol. Però hi va mancar encert de cara a gol i amb el momentani 1-0 en contra es va arribar al descans. A la represa, nova badada lloretenca en el primer minut i 2-0 pel Manresa, en una falta lateral mal rebutjada va acabar dins la porteria per mitjà, de nou, de Jonatan Gómez. El Lloret havia d’anar per feina però no va poder ser i el nerviosisme va ser aprofitat pels rivals, que van sentenciar el partit amb dos gols més, obra de Gómez, que va firmar un hat trick, i d’Arqués. En el tram final, Dani Pecci va fer l’anomenat gol de l’honor en una jugada al contraatac per banda dreta. Sense cap punt va tornar el Lloret del Nou Congost de Manresa.

Aquesta derrota deixa al Lloret a la vuitena posició, amb 39 punts. La propera jornada, partit a casa davant el Premià. Serà dissabte vinent, a partir de les 16.00 hores, des del Camp Municipal d’Esports de Lloret de Mar.

CE Manresa: Cañadas, Pujols (Cisse, 51’), Nieblas (Díez, 77’), Djitte, Méndez, Pelfort, Arqués, Dalmau, Gómez (Baffoe, 87’), Roma i Lamin

CF Lloret: Prado; Sergi, Marc Soler (Seco, 61’), Chema, Manel Pujadas (Àlex Bertran, 65’); Ángel (Kutxo, 56’), Ivi, Batllosera (Bader, 56’); Riky, Ribas (Pecci, 70’) i Dani Cuerva

Gols: 1-0 Gómez (1’), 2-0 Gómez (46’), 3-0 Gómez (72’), 4-0 Arqués (77’) i 4-1 Pecci (81’)

Àrbitre: Bastida Torres. T.G.: als locals Djitte, Méndez, Pelfort i Gómez, i als visitants Ángel i Riky.

Incidències: Jornada 28 de la Primera Catalana. Estadi Nou Congost (Manresa).