diumenge, 15 d’abril del 2012

CF LLORET 5 - 3 CF RIPOLLET

Pluja de gols

Victòria del CF Lloret a casa davant el CF Ripollet per un marcador de 5-3, en l’encontre corresponent a la jornada 27 de la Primera Catalana. Marc Ribas i Àngel Vadillo van avançar als seus però Gil va retallar distàncies abans del descans. A la represa, Batllosera va fer el 3-1 però dos gols del visitant Maillo van servir per empatar a 3 de manera momentània. En el tram final i amb un home menys, els d’Edu Urdiales van guanyar gràcies als gols de Marc Soler i Dani Pecci.

Qui va dir que els partits del CF Lloret eren avorrits? Aquesta jornada, els aficionats lloretencs van poder gaudir d’un enfrontament entre dos rivals directes en la classificació que va tenir “el gol” com a protagonista. Va ser un partit amb moltes alternatives i amb molts balls en el marcador, tot i que el Lloret mai va estar per darrera. Els d’Edu Urdiales, sota la batuta d’Héctor Cuenca i Albert Batllosera al mig del camp, van aconseguir una victòria molt important que fa oblidar la petita ratxa negativa que patia l’equip. A més, la vistositat i la quantitat de gols que es van poder veure van provocar un estat de satisfacció en el públic lloretenc quan va acabar el matx. I és que va ser un partit on hi va haver de tot: ocasions, polèmica, una expulsió, un gol de penal, un gol des del mig del camp...

L’alineació d’Edu Urdiales va presentar dos canvis respecte l’onze del derbi davant el Guíxols. Àngel Vadillo, al mig del camp, i Bader, en la part ofensiva, van recuperar la titularitat. El bloc defensiu va ser el mateix i, la referència atacant, una jornada més, va ser Marc Ribas, una pràctica a la qual ens té acostumats el tècnic lloretenc.

El Lloret va sortir amb força i abans del minut 15 ja guanyava per un marcador de 2-0. El primer gol va arribar en el minut 11 per mitjà de Marc Ribas. El màxim golejador de l’equip va obrir la llauna i va firmar el seu sisè gol de la temporada. El Ripollet va buscar una ràpida reacció però es va trobar amb un altre cop dur, el 2-0. Només dos minuts després del gol de Ribas, va ser Àngel Vadillo qui va enviar la pilota al fons de la porteria de Reyes. Tot semblava indicar que seria un partit còmode pels locals però, passada la mitja hora de joc, Gil va retallar distàncies amb el 2-1, resultat amb què es va arribar al descans. En l’inici del segon acte, Albert Batllosera va tornar a posar distància en el marcador amb el 3-1 i, a partir d’aquí va arribar la part més intensa i emocionant del partit. Tot es va concentrar en el darrer quart d’hora de joc. El visitant Maillo va aconseguir superar Jaume Prado per col·locar el 3-2 en el marcador. Tres minuts més tard (78’), l’àrbitre Blasco Pastor va assenyalar penal a favor del Ripollet i Jordi Valls va ser expulsat per doble amonestació. Maillo va llançar el penal i va fer el momentani empat a 3. Amb un home menys i davant d’un Ripollet crescut de moral, els lloretencs van ser capaços d’aixecar-se i guanyar el partit. El 4-3 va arribar en una acció que serà recordada durant molt de temps: Marc Soler, des del mig del camp, va llançar una falta que va entrar directament a porteria, provocant la bogeria en la banqueta local. Segurament, es tracta d’un dels millors gols d’aquesta Primera Catalana i pel qual molts reclamen ja que el Camp Municipal d’Esports passi a tenir el nom de “Camp Municipal Marc Soler González”. A partir d’aquí, el Ripollet va buscar l’empat a la desesperada però es va trobar amb el cinquè. El 5-3 va arribar després d’un córner favorable als rivals en què fins i tot el porter Reyes va pujar a rematar. El contraatac el va finalitzar Dani Pecci tancant el partit amb el definitiu 5-3.

Amb aquests tres punts, el Lloret es situa vuitè amb 39. La propera jornada, els homes d’Edu Urdiales jugaran al camp del CE Manresa. Serà diumenge vinent, a partir de les 17.00h.

CF Lloret: Prado; Jordi Valls, Marc Soler, Chema, Manel Pujadas; Àngel, Cuenca (Sergi, 58’), Batllosera (Ivi, 62’); Riky (Àlex Bertran, 74’), Bader (Dani Cuerva, 54’) i Ribas (Pecci, 82’)

CF Ripollet: Reyes, Cabanas, Raga, Pérez, Carreras, Maillo, Gil (Morera, 75’), Solanas, Garros, Benito (Trujillo, 54’) i Torres (Sánchez, 58’)

Gols: 1-0 Ribas (11’), 2-0 Àngel (13’), 2-1 Gil (31’), 3-1 Batllosera (51’), 3-2 Maillo (75’), 3-3 Maillo (p.) (78’), 4-3 Marc Soler (80’) i 5-3 Pecci (90’).

Àrbitre: Blasco Pastor. T.G.: als locals Cuenca, Manel Pujadas, Marc Soler i Prado, i als visitants Gil, Pérez i Carreras. T.V.: expulsat el lloretenc Jordi Valls, per doble amonestació (76’).

Incidències: Jornada 27 de la Primera Catalana. Camp Municipal d’Esports (Lloret de Mar).