dilluns, 28 de maig del 2012

CF LLORET 0 - 4 UE VILASSAR DE MAR


Partit per oblidar en el dia dels comiats


Contudent derrota del CF Lloret a casa davant l’UE Vilassar de Mar (0-4) en l’últim partit de la temporada al Camp Municipal d’Esports de Lloret de Mar. Dos gols d’Aitor González a la primera part van deixar encarrilat l’encontre pels visitants. A la represa, Alejandro Cañadilla i Jordi Planes van tancar el marcador. El capità Manel Pujadas i el porter Jaume Prado van dir adéu a la seva afició.

Encontre gris pel Lloret, que no va poder dedicar una victòria a l’afició en l’últim partit a casa. Els d’Edu Urdiales es van veure superats per un Vilassar molt efectiu en atac i que ha pogut deixar mig sentenciada la seva participació a la promoció d’ascens a la Tercera Divisió. Tot i no jugar-se res, els lloretencs volien acomiadar-se amb un triomf però no va poder ser. El resultat, però, no va tacar ni molt menys l’adéu del gran capità, Manel Pujadas, i del porter Jaume Prado, que van ser ovacionats per tots els seguidors lloretencs en els minuts finals del partit. El del Vilassar queda fixat com l’últim partit dels dos futbolistes al Camp Municipal d’Esports.

El míster, Edu Urdiales, va tornar a comptar amb diverses baixes, especialment en defensa, ja que Marc Soler, Àlex Bertran i Chema Aguilera no van poder jugar. Això, sumat a les baixes per lesió de Marc Ribas i Cristian Cuerva, va obligar al tècnic a introduir tres variacions en l’onze. Van recuperar la titularitat Jaume Prado, Àlex Seco i Kutxo.

L’encontre no va ser bó i l’excés de pilotades llargues van manar durant la major part del matx. El Vilassar es va avançar molt d’hora, quan només havien passat sis minuts de l’inici. Va ser en una jugada per banda esquerra, que va finalitzar González, superant Jaume Prado amb un xut creuat. El Lloret semblava no reaccionar i en la primera mitja hora va crear poc perill a l’àrea del porter Muradas. En el minut 20, els visitants van fer el segon. De nou, González va ser l’autor d’un gol que va fer molt de mal, ja que posava les coses massa coll amunt. I va poder ser pitjor, ja que Jaume Prado es va veure obligat a intervenir en diverses ocasions amb gran aturades. Amb el 0-2 momentani en el marcador es va arribar al temps de descans. A la segona meitat, el Lloret va disposar de més ocasions i tot semblava indicar que els d’Urdiales aconseguirien retallar distancies. No va ser així i qui va tornar a marcar va ser el Vilassar. El 0-3 el va fer Cañadilla, en el minut 70, definint en el mà a mà amb el porter lloretenc. Potser era un càstig massa sever pel que s’havia vist sobre la gespa. El Lloret va seguir buscant el gol i una rematada de cap d’Àngel, que va sortir fregant l’escaire, va ser la millor ocasió dels locals. Però el Vilassar sabia que amb un altre gol aconseguiria una diferència de gols positiva amb el Palamós en la seva lluita particular per la segona plaça i va buscar amb insistència aquest quart gol. En el minut 80 tot el protagonisme va ser per Jaume Prado. El porter lloretenc va rebre una gran ovació per part del públic en el moment en què Edu Urdiales el va substituir per Gianni, per rebre aquest suport de l’afició. El partit va acabar amb el 0-4, en una rematada de cap de Planes, a la sortida d’un córner.


Un cop tot havia acabat, els jugadors lloretencs van fer el passadís d’honor a Jaume Prado, que el va creuar amb el seu nebot (l’Arnau, fill de l’ex-jugador del primer equip, Alberto Robledo) i, seguidament, va rebre l’homenatge el gran capità, Manel Pujadas, amb el seu fill en braços. Amb una gran ovació per part de tots els assistents, Manel Pujadas i Jaume Prado van marxar del camp del Lloret per última vegada.   

Malgrat la derrota, el Lloret es manté a la setena posició, amb 45 punts. La propera jornada, horari unificat. Tots els partits es jugaran diumenge a les 12 del migdia. Els homes d’Edu Urdiales jugaran al camp del Palamós en el que serà l’últim encontre de la temporada.


CF Lloret: Prado (Gianni, 80’); Jordi Valls, Sergi, Seco, Manel Pujadas; Ángel, Ivi (Parru, 71’), Riky; Bader (Pecci, 59’), Kutxo (Batllosera, 55’) i Dani Cuerva (Erik, 65’)

UE Vilassar de Mar: Muradas, Cantó, Gràcia (Planes, 75’), Aybar, Grau, Serra, Hamza (Domingo, 61’), González (Gascón, 71’), Molina (Medinilla, 89’), Torrejón (Adán, 82’), Cañadilla

Gols: 0-1 González (6’), 0-2 González (20’), 0-3 Cañadilla (70’) i 0-4 Planes (92’)

Àrbitre: Moreno Berenguer. T.G.: als locals Ivi, Sergi, Riky, Bader, Prado i Parru, cap targeta pels visitants. T.V.: cap.

Incidències: Jornada 33 de la Primera Catalana. Camp Municipal d’Esports (Lloret de Mar).

(Fotos: Diana Martínez)