divendres, 25 de maig del 2012

MANEL, JAUME, GRÀCIES PER TOT!


L’adéu a dos grans


Demà, dissabte, serà l’últim partit del gran capità, Manel Pujadas, i del porter Jaume Prado al Camp Municipal d’Esports de Lloret de Mar. El partit davant el Vilassar de Mar servirà per acomiadar dos grans futbolistes, però, sobretot, dues gran persones que sempre han dut per bandera el nom del nostre club i els seus sentiments.

Manel Pujadas, un dels grans capitans de la història del CF Lloret, penja les botes després de tota una vida en el club del seu poble, que l’ha vist créixer en tots els aspectes. En un dels seus millors moments futbolístics, el lateral esquerrà ha decidit posar el punt i final, un cop l’equip ja ha certificat la seva permanència a la Primera Catalana per una temporada més. Es tracta d’una persona que es trobarà molt a faltar al camp de futbol de Lloret de Mar. En Manel, durant tots aquests anys, ha demostrat que és l’exemple del què ha de ser un bon esportista. Tots aquells que parlen d’ell sempre utilitzen bones paraules, fruit de la seva personalitat i honradesa dins i fora del camp. Encara que el número que més ha utilitzat ha estat el 3, el cert és que es tracta d’un autèntic 10 a nivell humà.  

(Foto: En Manel recollint el premi de campions de Primera Territorial al costat del president de la FCF, Andreu Subies)

Per la seva part, Jaume Prado abandona els terrenys de futbol després de molts anys a un alt nivell, en els quals ha arribat a formar part de la primera plantilla del Girona FC, de la Segona Divisió A. Tot i així, Prado seguirà lligat a aquest món, però des d’una altra branca, la de la representació i l’assessorament de joves futbolistes, mitjançant el títol d’Agent FIFA. La propera temporada es farà estrany mirar cap a la porteria del Lloret i no veure-hi en Jaume cridant, manant als seus defenses, fent una gran aturada, encertant la direcció d’un penal o protestant un fora de joc a l’àrbitre. La seva manera de ser i la seva qualitat sota els pals l’han convertit en un dels porters que més recordarem els seguidors del CF Lloret.

(Foto: En Jaume, sempre decisiu, aturant un penal al camp del Bosc de Tosca)

Marxen dues persones excepcionals que no han deixat de lluitar mai per fer créixer el nom del Club de Futbol Lloret. Demà el Lloret no juga cap promoció d’ascens ni cap partit vital per aconseguir la permanència. De fet, no hi ha res en joc pels nostres. Tot i així, esperem i desitgem que s’ompli el Camp Municipal d’Esports per homenatjar com es mereixen a dos grans futbolistes i dues grans persones.

Manel, Jaume, moltes gràcies, i molta sort a partir d’ara!!!