dilluns, 27 d’agost del 2012

BON CAP DE SETMANA PER PARTIDA DOBLE

Còmode victòria a Tordera

Dissabte, el CF Lloret es va enfrontar al CF Tordera i va vèncer per un marcador de 0-2, gràcies als gols de Kutxo i Dani Cuerva. Va ser un encontre que els de José Ángel Valero van dominar de principi a fi, en la celebració de la Festa Major de Tordera.

Després d’una setmana dura d’entrenaments, l’equip va notar la fatiga física, però això no va impedir continuar amb la bona ratxa de resultats en aquesta pretemporada. El Tordera de la Tercera Catalana no va ser rival i els lloretencs, sense posar la cinquena marxa, van marcar els temps del partit. La notícia més destacada i positiva va ser el retorn de Cristian Cuerva, que va gaudir de quinze minuts després de més de set mesos de lesió. A més, l’equip es va retrobar amb Francesc Massegú (“Massa”), ara jugador del Tordera, que va vestir la samarreta del Lloret durant les darreres temporades en el Juvenil “A” i en el Lloret “B”.

Durant els primers minuts de partit, el Lloret va necessitar un temps per adaptar-se a les petites dimensions del Camp Municipal de Tordera. Tot i així, ràpidament la possessió de la pilota va ser pels de Valero, malgrat que el conjunt rival buscava amb rapidesa accions al contraatac sense massa perill. Abans de la mitja hora de joc, va arribar el primer gol dels lloretencs, obra de Kutxo, que va superar al porter Mateus. Minuts després, Bader va poder fer el segon, però la pilota es va estavellar en el travesser. A la represa, el Tordera amb prou feines va poder assetjar l’àrea d’Héctor i el Lloret va disposar de bones ocasions com, per exemple, una acció d’esperó de Dani Pecci, que va marxar per sobre de la porteria local. Els visitants van tancar el partit en els minuts finals, amb un gol de Dani Cuerva, que va definir a la perfecció davant el porter rival Sergio.

CF Lloret: Héctor; Jordi Valls, Poderoso, Ángel, Sánchez; Lobo, Ivi; Bader, Marc Ribas, Pecci; i Kutxo
També van jugar: Seco, Xavi, Rivas, Nuha, Dani Cuerva, Albert Marcos i Cristian

CF Tordera: Mateus, Abraham, Elic, Gamonal, Dan, Massa, Antonio, Jofre, García, Muñoz i Víctor
També van jugar: Sergio, Moreno, Aleix, Álvaro, Edu, Serrat i Sergi Marcos

Gols: 0-1 Kutxo (22’) i 0-2 Dani Cuerva (88’)

Àrbitre: Cobos Molina.

Incidències: Cinquè amistós de pretemporada. Camp Municipal (Tordera).

Nuha, el botxí del Quart

Per diumenge, les coses van ser més complicades i els lloretencs van haver de suar per superar l’UE Quart, per un resultat de 2-1. Nuha va fer els dos gols a la primera meitat, però, a la represa, Peñacoba va retallar distàncies.

Poques semblances al partit de Tordera. El Quart, un conjunt que jugarà a Segona Catalana, va plantar cara i va exigir als lloretencs un alt nivell de joc, en un encontre que va tenir un ambient semblant al d’un partit de lliga. Intensitat alta, joc dur, polèmica i tensió van ser alguns dels ingredients d’un matx que va tenir poc d’amistós i que va acabar abans de temps per una pica-baralla. El protagonista del joc va ser Nuha, que va firmar els dos gols, de la mateixa manera que en la passada pretemporada, quan el jove davanter també va perforar la porteria del Quart.

Des del primer minut ja es van veure totes les dificultats que plantejaria el Quart. Tot i així, el Lloret es va avançar molt d’hora. En el minut 6, Albert Marcos es va plantar sol davant el porter Carós i aquest va respondre amb una gran aturada. El rebuig, però, va quedar per Nuha, que va enviar la pilota al fons de la xarxa amb una bona rematada de cap. També amb el cap va arribar el segon i també per mitjà de Nuha, aprofitant una centrada d’Albert Batllosera. A la represa, el Quart va crear més perill a l’àrea de Gianni amb accions destacades que van acabar amb pilotes al pal. En el minut 84, va arribar el definitiu 2-1, en una falta lateral que va acabar rematant Peñacoba, després d’una badada defensiva en cadena. Per aquells instants la tensió era màxima entre els dos conjunts i això va provocar una pica-baralla, davant la qual l’àrbitre gironí Rigau García va decidir assenyalar el final abans d’hora.

CF Lloret: Gianni; Seco, Marc Soler, Nogueras, Àlex Bertran; Xavi, Batllosera; Albert Marcos, Dani Cuerva, Riky; i Nuha
També van jugar: Jordi Valls, Ángel, Rivas, Lobo, Sánchez i Cristian

UE Quart: Carós, Quintanilla, Aguilera, Pujolar, Yuyu, Víctor, Vilaró, Turró, Dot, Negre i Brice
També van jugar: Peñacoba, Ferdi, Roger, Vila, Nil i García

Gols: 1-0 Nuha (6’), 2-0 Nuha (34’) i 2-1 Peñacoba (84’)

Àrbitre: Rigau Garcia

Incidències: Sisè amistós de pretemporada. Camp Municipal d’Esports (Lloret de Mar).