diumenge, 19 d’agost del 2012

CF LLORET 3 - 0 EF GIRONÈS SÀBAT

En segona línia també hi ha gol

Victòria per 3-0 del CF Lloret en el quart amistós de preparació jugat davant l’EF Gironès Sàbat, de la Segona Catalana. Tots els gols es van produir a la primera meitat, obra d’Albert Marcos, Ivi Sebastián i Marc Ribas. Es tracta del segon triomf d’aquesta pretemporada.

Després de dos empats, davant l’Europa i el Juvenil del Girona, el Lloret es va retrobar amb la victòria. Va ser davant un equip que aquesta temporada jugarà a la Segona Catalana, l’EF Gironès Sàbat, que va assolir l’ascens durant el passat campionat. Els de Valero, amb tres gols a la primera meitat, en van tenir prou per superar el conjunt rival, que només va donar signes de vida durant la represa. El primer temps només va tenir un dominador de joc i aquest va ser el Lloret, que va crear un gran nombre d’ocasions a l’àrea del porter Toval. Gols a part, l’equip continua en una dinàmica ascendent amb jugadors que cada vegada es van mostrant més en forma com, per exemple, Jordi Valls, Edu Poderoso o Ivi Sebastián, que van oferir un gran nivell de joc. Una de les millors notícies es comprovar com, de la mateixa manera que durant la temporada passada, en aquest equip no només tenen gol els davanters, sinó que els homes del mig del camp poden resultar una bona alternativa. Per contra, la notícia negativa la va protagonitzar el jove davanter Àlex Ros “Peti”, que debutava amb el primer equip i que només va poder completar un quart d’hora de joc, ja que es va haver de retirar per un cop al turmell.

En els minuts inicials, el guió del partit va quedar ben definit amb un Lloret buscant la porteria rival amb insistència. En els primers compassos del joc, l’àrbitre Escalera Aguilar va anul·lar un gol a Albert Marcos, per fora de joc. Un Albert Marcos que seria protagonista més tard, perdonant en un mà a mà amb el porter, però firmant un gran gol després, amb un xut llunyà. Sense temps per assimilar l’1-0, va arribar el segon. El va fer Ivi en una acció molt similar a la del primer gol, ja que va tornar a ser un xut potent i des de llarga distància al qual no va arribar el porter del Sàbat. Pecci i Ángel van gaudir de diverses opcions i, per la seva part, el Gironès amb prou feines va arribar a inquietar l’àrea de Gianni. En el tram final de la primera part va aparèixer Marc Ribas. En aquesta ocasió com a extrem esquerrà, el lloretenc va fer el tercer amb una gran definició després d’una centrada d‘Àlex Lobo. A la represa, el marcador ja no es va moure. Tot i així, els rival van imposar un joc més dur i van intentar tenir més la pilota, però els Batllosera, Xavi i Bader es van fer amos del mig del camp i van donar poques opcions als visitants.

El proper amistós pels homes de José Ángel Valero es jugarà al camp del CF Tordera. Serà dissabte vinent, a partir de les 19.00h.

CF Lloret: Gianni; Jordi Valls, Poderoso, Nogueras, Dani Rivas; Lobo, Ivi; Albert Marcos, Ángel, Marc Ribas; i Pecci
També van jugar: Héctor, Xavi, Nuha, Batllosera, Bader, Kutxo, Peti i Dani Sánchez

EF Gironès Sàbat: Toval, Bilafañe, Bou, Jiménez, Santalo, Palau, Cebrián, Soto, Reguero, Cristian i Marc
També van jugar: Donat, Martiny, García, Pérez, Roca i Gallego

Gols: 1-0 Albert Marcos (22’), 2-0 Ivi (25’) i 3-0 Marc Ribas (43’)

Àrbitre: Escalera Aguilar. T.G.: als locals Nogueras, Jordi Valls i Ángel, i al visitant Marc. T.V.: cap.

Incidències: Quart amistós de pretemporada. Camp Municipal d’Esports (Lloret de Mar).