diumenge, 12 d’agost del 2012

CF LLORET 1 - 1 CE EUROPA

S’escapa en l’últim segon



Empat (1-1) del CF Lloret en el segon test de pretemporada davant un rival de la Tercerda Divisió, el CE Europa. Els lloretencs es van avançar per mitjà de Nuha, en el minut 74. L’empat visitant va arribar en l’últim instant, obra de Guzmán.

Més bones sensacions encara. El nou Lloret de José Ángel Valero comença a mostrar quina és la seva idea de joc i amb quina marxa disputarà els partits. Ahir, davant l’Europa de la Tercera Divisió, els lloretencs van mostrar una gran imatge, dominant el partit en diverses fases del joc i no patint excessives dificultats en defensa. L’equip ja va presentar cares més conegudes i van debutar en aquesta pretemporada homes com Marc Soler, Batllosera, Ivi, Riky, Dani Cuerva, Marc Ribas o Pecci, que no hi van ser presents en l’encontre del passat cap de setmana. Però la presència més destacada va ser la de Manel Pujadas. El que ha estat el gran capità d’un dels millors equips del Lloret de la història es va acomiadar de l’afició disputant els primers cinc minuts de l’encontre. Es va endur una gran ovació en el moment de la seva substitució. Per ell va entrar Dani Sánchez, que va protagonitzar la notícia negativa de la jornada, en lesionar-se i no poder acabar la primera part sobre el terreny de joc.  


Va ser un encontre molt disputat i, tot i que en els minuts inicials semblava que l’Europa seria l’amo i senyor del joc, els de Valero poc a poc van anar agafant terreny. La primera gran ocasió va ser pel Lloret, en un xut potent de Marc Ribas que el porter Eloi va desviar a córner. La resposta de l’Europa va arribar en un xut de Rovira des de la frontal davant el qual Jordi Argemí va intervenir amb una bona mà. Aquestes van ser les accions més destacades d’una primera part que va finalitzar sense gols. Aquests van arribar a la represa. El Lloret va tornar a plantar cara a la segona meitat amb un joc combinatiu davant la força que va imposar l’Europa. L’1-0 va arribar en el minut 74, obra de Nuha. El jove davanter lloretenc es va plantar sol davant Rafa Leva, després d’una internada per banda dreta, i va introduir la pilota al fons de la xarxa amb una bona definició. Minuts més tard, els ànims es van caldejar i això va provocar una petita picabaralla que va finalitzar amb les expulsions del local Edu Poderoso i del visitant Cebri. Davant d’això, l’àrbitre Garcia Membrive va donar la opció als dos tècnics d’introduir a un altre jugador per a que el partit continués 11 contra 11. Quan semblava que l’encontre finalitzaria amb la victòria del Lloret, l’Europa va aprofitar una errada en cadena dels selvatans per fer l’empat. L’autor del gol va ser Guzmán, que no va perdonar en el mà a mà amb Gianni. No hi va haver temps per més, ni tan sols per a fer el servei des del mig del camp.      

El proper compromís pel Lloret de Valero serà dimecres. L’equip s’enfrontarà al Juvenil de Divisió d’Honor del Girona FC. Serà a partir de les 20.30h, des del Camp Municipal d’Esports de Lloret de Mar.


CF Lloret: Argemí; Marc Soler, Amaya, Seco, Manel Pujadas; Angel, Batllosera; Ivi, Marc Ribas, Riky; i Kutxo
També van jugar: Sánchez, Àlex Bertran, Gianni, Jordi Valls, Poderoso, Nogueras, Lobo, Pol, Albert Marcos, Dani Cuerva, Dani Rivas, Pecci, Xavi i Nuha

CE Europa: Eloi, Torres, Alberto, Víctor, León, Mañosa, Lara, Valderas, Diego, Rovira i Epitié
També van jugar: Rafa Leva, Gatell, Ivan, Cano, Edgar, Camacho, Guzmán, Cebri, Vea, López

Gols: 1-0 Nuha (74’) i 1-1 Guzmán (90’)

Àrbitre: García Membrive. T.G.: cap. T.V.: expulsats, per vermella directa, Poderoso del Lloret (77’) i Cebri de l’Europa (77’).

Incidències: Segon amistós de pretemporada. Camp Municipal d’Esports (Lloret de Mar). 

(Imatges: CE Europa)