dimecres, 8 d’agost del 2012

CF LLORET - CE EUROPA

Partit homenatge a Manel Pujadas i Jaume Prado




Dissabte vinent, a partir de les 19.00h, el CF Lloret jugarà el seu segon amistós de pretemporada. L'equip s'enfrontarà al CE Europa de la Tercera Divisió. Es tracta d'un encontre que servirà per homenatjar dos jugadors que han decidit retirar-se, abandonant la pràctica del futbol. Són Manel Pujadas i Jaume Prado.

En Manel, que ha estat jugador del club durant 12 temporades i que, a més, ha estat el gran capità del millor Lloret de la història, penja les botes per motius familiars. D'altra banda, Jaume Prado, un dels millors porters que ha passat per l'entitat i que ha militat en equips d'alt nivell com, per exemple, el Girona FC, es retira per iniciar la seva carrera com Agent FIFA. 

Tots dos, abans de l'inici (18.55h), rebran un homenatge a la seva trajectòria esportiva per part del club i, en el cas d'en Manel, encara el podrem veure de curt. El lateral esquerrà disputarà els primers minuts amb el nou Lloret de José Ángel Valero, que seguirà fent proves de cara a iniciar el campionat amb les màximes garanties. 

Aquest dissabte, no et quedis a casa, deixa la platja per un altre moment i vine al camp! No t'ho pots perdre!