dijous, 16 d’agost del 2012

CF LLORET 2 - 2 GIRONA FC JUV.


Afinant la punteria

Empat (2-2) del CF Lloret davant el Juvenil de Divisió d’Honor del Girona FC. Els lloretencs es van avançar per mitjà de Dani Cuerva, a la primera meitat. A la represa, els visitants van donar la volta al marcador gràcies a Gumsi i Bigas. En els darrers minuts de partit, Kutxo va aconseguir el definitiu empat.

El Lloret de Valero continua fent proves de cara a iniciar la lliga a La Jonquera amb les millors garanties. En aquesta ocasió, el rival va ser el Juvenil “A” del Girona FC, un equip amb molt de talent i que va posar les coses molt complicades als lloretencs. Tot i així, els selvatans van ser els dominadors del joc en la major part del temps i només la gran actuació del porter rival Adri va impedir una victòria local. El Lloret va ser capaç de crear moltes ocasions però només Dani Cuerva i Kutxo es van poder estrenar com a golejadors en aquesta pretemporada. La noticia destacada en l’equip de José Ángel Valero la vam trobar a la porteria. Héctor Massanet va debutar a la segona part. Es tracta d’un jove porter que arriba a Lloret per substituir Jordi Argemí, que ha esdevingut baixa, i que lluitarà amb Gianni per un lloc en l’onze titular.

En els primers minuts de joc es va veure un Lloret amb les idees clares i que va sortir a buscar la porteria rival en tot moment. Pecci, en diverses ocasions, i Àngel, estavellant una pilota al pal, no van aconseguir superar el porter rival. Sí que ho va fer Dani Cuerva en una jugada perfectament trenada pel conjunt lloretenc: Gianni juga amb Nogueras, que la cedeix a Dani Rivas i aquest troba Àngel, que la gira i fa un canvi de joc cap a Albert Marcos per a que aquest faci la centrada i finalitzi, amb una rematada de cap, Dani Cuerva. El Girona, per la seva part, va posar en problemes al porter lloretenc en un mà a mà i en diversos llançaments de falta davant els quals Gianni va respondre amb seguretat. A la represa, els juvenils del Girona van sortir amb més força i contundència i això els va permetre capgirar el marcador de manera momentània. Gumsi, amb un potent xut des de llarga distància, va superar el porter Héctor i va fer l’empat. L’1-2 va arribar en una jugada a la contra que va finalitzar Bigas. El Lloret, per la seva part, va tenir la seva millor ocasió a les botes de Kutxo, que, després d’una jugada personal, va enviar la pilota al pal. Però el davanter no va perdonar en el minut 88 davant el porter rival Óscar i va fer el 2-2, aprofitant una gran assistència d’Albert Batllosera, després d’una recuperació de Jordi Valls per banda dreta. Sense més ocasions va finalitzar l’encontre amb el 2-2.

Dissabte vinent serà el proper compromís de pretemporada pel Lloret de José Ángel Valero. L’equip rebrà a casa a l’EF Gironès Sàbat, equip de Segona Catalana. Serà a partir de les 20.30h des del Camp Municipal d’Esports de Lloret de Mar.        

CF Lloret: Gianni; Jordi Valls, Lobo, Nogueras, Dani Rivas; Ivi, Àngel; Albert Marcos, Dani Cuerva, Riky; i Pecci
També van jugar: Héctor, Seco, Poderoso, Xavi, Batllosera, Àlex Bertran, Bader, Kutxo i Nuha

Girona FC: Adri, Pereira, Gámez, Massegú, Mamadou, Vivancos, Lolo, Ivan, Moha, Marcel i Mesa
També van jugar: Óscar, Santi, Zamorano, Pérez, Bigas, Marc, Barco, Gumsi i Yoel

Gols: 1-0 Dani Cuerva (38’), 1-1 Gumsi (55’), 1-2 Bigas (70’) i 2-2 Kutxo (88’)

Incidències: Tercer amistós de pretemporada del CF Lloret. Camp Municipal d’Esports (Lloret de Mar).