diumenge, 5 d’agost del 2012

CF LLORET 5 - 0 UE FIGUERES JUV.

Comencen amb ganes

Primer amistós de pretemporada i primera victòria del CF Lloret. Va ser per un marcador de 5-0 davant l'equip Juvenil de l'UE Figueres. Els golejadors van ser Àlex Bertran, de penal, Abi Gallego, David Sánchez, Nuha i Pol.

Golejada per iniciar la pretemporada. El nou Lloret es va posar en marxa davant un rival de categoria Juvenil, que enguany jugarà a la Lliga Nacional, l'UE Figueres. Les sensacions d'aquest primer matx van ser molt bones, tot i que encara és aviat per treure conclusions, ja que l'equip no ha completat ni una setmana d'entrenaments. Va ser un encontre amb moltes proves, on els espectadors que es van donar cita en el Camp Municipal d'Esports van poder veure la gran quantitat de jugadors que es troben a prova. En breu, el tècnic haurà de decidir els components definitius de l'equip, per començar a donar forma a la que serà la plantilla d'aquest nou Lloret.

La primera alineació de l'era José Ángel Valero va estar formada amb Gianni Cassaro a la porteria; una defensa de quatre amb Jordi Valls, Edu Poderoso, Àlex Lobo i Àlex Bertran; un mig del camp amb Gerard Nogueras i Àngel Vadillo; una línia de tres mitges-puntes amb Albert Marcos, Dani Cuerva i Dani Rivas; i un atac amb Nuha com a màxima referència. Després, a la segona meitat, es va alinear un onze completament nou.

Va ser un partit còmode pels lloretencs, que van tenir el control de la pilota en la major part del temps. Tot i gaudir de bones ocasions, només es va veure un gol a la primera meitat. Va arribar des dels onze metres, en un penal que va provocar Lobo. El llançament el va fer el capità Àlex Bertran, que va fer pujar l'1-0 al marcador. La mala notícia de la primera part va ser la lesió de Dani Cuerva, que va haver de ser substituït pel jove David Sánchez. A la represa, amb un munt de cares noves com les del porter Jordi Argemí, el lateral Nil Victoria o els migcampistes Pol, Xavi González i Abi Gallego, el Lloret va seguir dominant. Va ser Abi qui, en una acció per banda esquerra, va aconseguir el 2-0. Poc més tard, David Sánchez es va plantar sol davant del porter rival i no va perdonar amb el 3-0. El Figueres no va poder frenar l'ofensiva local, que va continuar buscant més gols, per exemple, amb un Massa molt insistent que va aportar moltes alternatives en atac. El 4-0 va ser obra de Nuha, que va definir a la perfecció en el mà a mà. La golejada la va tancar el jove Pol, que va col·locar el definitiu 5-0 amb què va finalitzar el partit.   

El proper compromís de pretemporada serà dissabte vinent. L'equip rebrà a casa al CE Europa de la Tercera Divisió. Serà un amistós que servirà per homenatjar al gran capità Manel Pujadas i al porter Jaume Prado, que es van retirar del futbol al final de la passada temporada. Serà a partir de les 19.00h, des del Camp Municipal d'Esports de Lloret de Mar. 

CF Lloret: Gianni; Jordi Valls, Edu Poderoso, Lobo, Àlex Bertran; Nogueras, Àngel; Albert Marcos, Dani Cuerva, Dani Rivas; i Nuha
També van jugar: David, Argemí, Nil, Amaya, Seco, Martí, Dani Sánchez, Xavi, Pol, Abi, Massa i Parru

Gols: 1-0 Àlex Bertran (p.) (34'), 2-0 Abi (54'), 3-0 David (62'), 4-0 Nuha (75') i 5-0 Pol (88')

Incidències: Primer amistós de pretemporada. Camp Municipal d'Esports (Lloret de Mar).