dilluns, 17 de setembre del 2012

CF LLORET 6 - 5 CE FARNERS


Nuha protagonitza un derbi de bogeria


Pluja de gols (6-5) amb victòria del CF Lloret en el derbi gironí davant el Farners de la segona jornada de la Primera Catalana. Tres gols de Nuha Marong, dos de Marc Ribas i un d’Àlex Lobo van servir per donar els tres punts als lloretencs, que van encaixar cinc gols: tres de Francesc Guitart, un de Miquel Criado i un de Daniel Alonso.

Qui deia que la Primera Catalana era avorrida? Lloret i Farners van obsequiar amb una pluja de gols a tots aquells que es van acostar al Camp Municipal d’Esports de Lloret de Mar durant la tarda de dissabte. Sota un sol de justícia, els de José Ángel Valero van sumar els primers tres punts de la temporada. Però ho van aconseguir en l’últim minut, quan Àlex Lobo va rematar al fons de la porteria un servei de córner. Però el protagonista de la tarda va ser el jove davanter Nuha, que va firmar un hat trick, va provocar dos penals i va portar molts maldecaps als defensors visitants. També cal destacar la sang freda de Marc Ribas, que va transformar tres penals, dels quals només dos van ser vàlids. Va ser un encontre molt atractiu pels espectadors, però molt desesperant pels dos tècnics. Els errors defensius van abundar i el partit es va trencar massa d’hora, provocant un partit d’anada i tornada que de ben segur es recordarà durant molt de temps.

L’entrenador va moure quatre peces de l’alineació que va formar en la primera jornada davant La Jonquera. El capità Marc Soler, al centre de la defensa, Àlex Lobo al doble pivot, Albert Marcos a la banda dreta i Nuha Marong a la davantera, van ser les modificacions que va introduir José Ángel Valero. El tècnic, per cert, va haver de veure el partit des de la graderia per la sanció d’un partit.

Tot començava força malament pel Lloret, i és que el Farners es va avançar molt d’hora en el marcador, quan només havien passat sis minuts de joc. Guitart es va plantar sol davant Gianni i no va perdonar. Però la reacció dels lloretencs va ser ràpida i immillorable. Un minut més tard, Nuha va firmar el seu primer gol oficial amb la samarreta del primer equip. El 2-1 va arribar minuts més tard i va tornar a ser obra del jove davanter. Quan semblava que els locals tenien el partit controlat, el Farners, per mitjà de Criado, va batre la porteria lloretenca en una acció polèmica, on l’àrbitre Martín Pomés no va assenyalar unes mans en el control de la pilota. En l’últim minut de la primera meitat, Nuha va caure dins l’àrea quan volia regatejar el porter Fradera i el col·legiat va sancionar l’acció amb un penal favorable al Lloret. Marc Ribas, amb un xut potent, va posar el 3-2, després d’haver de repetir el llançament del penal. A la represa, Nuha va seguir amb el protagonisme del partit provocant un altre penal que, de nou, Ribas va enviar al fons de la porteria amb una autèntica dosis de sang freda. Però el Farners no es va rendir mai i Guitart es va plantar sol davant Gianni per fer el 4-3, però pocs minuts després, Nuha, amb una gran rematada de cap, va ampliar les distàncies amb el 5-3. Tot semblava acabat pels visitants, però Guitart i Alonso van sorprendre empatant el partit. La por va arribar a la graderia, que va veure com perillava fins i tot l’empat, després d’haver gaudit d’un avantatge de dos gols. Però el final havia de ser feliç i, en l’últim minut, una rematada de cap d’Àlex Lobo va servir per donar la victòria als lloretencs i fer embogir per complet la graderia del Camp Municipal d’Esports de Lloret de Mar.


El Lloret suma els primers tres punts de la temporada. La propera jornada, els de Valero tornaran a jugar com a locals. El rival serà el CF Ripollet. L’encontre es podrà seguir dissabte vinent, a partir de les 16.00h, des del Camp Municipal d’Esports de Lloret de Mar.

CF Lloret: Gianni; Jordi Valls, Marc Soler, Poderoso, Àlex Bertran; Lobo, Ivi; Albert Marcos (Pecci, 70’), Ángel (Kutxo, 85’), Marc Ribas (Dani Cuerva, 70’); i Nuha

CE Farners: Fradera, Giró, Salas, Banal (Fajardo, 50’), Riart, Criado, Alonso, Gusó (Cabratosa, 50’), Guitart (Martín, 89’), Sánchez (Padrós, 85’) i Solà (Peraferrer, 56’)

Gols: 0-1 Guitart (6’), 1-1 Nuha (7’), 2-1 Nuha (22’), 2-2 Criado (41’), 3-2 Marc Ribas (p.) (45’), 4-2 Marc Ribas (p.) (54’), 4-3 Guitart (66’), 5-3 Nuha (69’), 5-4 Guitart (77’), 5-5 Alonso (81’) i 6-5 Lobo (95’)

Àrbitre: Martín Pomés. T.G.: als locals Marc Soler, Àlex Bertran, Ángel i Lobo, i als visitants Gusó, Guitart, Fradera, Riart, Criado, Fajardo i Cabratosa. T.V.: expulsat, per vermella directa, l’entrenador del Farners, Albert Gasca (93’).

Incidències: Jornada 2 de la Primera Catalana. Camp Municipal d’Esports (Lloret de Mar).


(Fotos: Diana Martínez i David García)