dijous, 13 de setembre del 2012

SANCIONS

José Ángel Valero no podrà asseure's a la banqueta

La FCF ha donat a conèixer les sancions imposades pel Comitè de Competició. L'arbitratge de Rovira Campà i la seva redacció de l'acta han comportat un bon nombre de sancionats en el CF Lloret. 

El tècnic, José Ángel Valero, no podrà asseure's a la banqueta en el proper enfrontament, ja que ha estat sancionat amb un partit, de la mateixa manera que el preparador de porters, Joaquín Álvarez. El preparador físic de l'equip, José María Arrufat, ha rebut el doble i haurà de complir un càstig de dos encontres. Les sancions a Valero i Arrufat han estat causa de les protestes a la tripleta arbitral una vegada finalitzat el partit a La Jonquera, mentre que Álvarez va ser expulsat per vermella directa en els minuts finals.  

Pel que fa als jugadors, el defensa central Gerard Nogueras, per la seva expulsió per doble amonestació, es perdrà el derbi davant el CE Farners. El conjunt rival no ha patit cap sanció.

Designació arbitral per la jornada 2:

El gironí Eduard Martín Pomés serà l'encarregat d'impartir justícia en el Lloret - Farners de la propera jornada (dissabte, 16.00h). L'últim encontre que Martín Pomés va dirigir al conjunt lloretenc va ser durant la temporada passada, en la derrota per 2-1 al camp de l'AD Guíxols. Completaran la tripleta arbitral els també gironins Samuel Hernández Ramos i Gerard Falgueras Regincos.