dissabte, 29 de desembre del 2012

LÓPEZ QUINTANA RECTIFICA AMB UN ANNEX

Jordi Valls podrà jugar davant el Cerdanyola


Des del Club de Futbol Lloret ens felicitem al veure que el recurs del club ha estat validat i l’àrbitre del Lloret - Vilassar de Dalt, López Quintana, ha rectificat el seu error en el acta mitjançant un document annex. El col·legiat ha fet constar que una de les dues targetes grogues mostrades, segons l’acta, a Jordi Valls va ser en realitat per Hèctor Cuenca. Concretament la referent a una “traveta” en el minut 88, mentre que la indicada com a “protesta” en el mateix minut és l’assignada a Jordi Valls.

López Quintana, en declaracions al diari Mundo Deportivo, ha explicat que “no hi havia cobertura i el programa no anava massa bé. Em vaig equivocar al indicar una de les targetes i li vaig posar al “2” en comptes del “8”, així que el programa el va expulsar automàticament al ser la segona groga. Ja he fet un annex i ho he canviat, doncs tenia anotacions i les havia contrastades amb els delegats i l’informador Óscar Espinosa Bueno”. Quan l’àrbitre parla de “el programa” s’està referint al software que s’utilitza per a fer les actes de forma digital.

D’aquesta manera, José Ángel Valero podrà comptar amb el lateral dretà Jordi Valls pel complicat compromís de la propera jornada al camp del líder, el Cerdanyola. No ho podrà fer amb tres jugadors que sí hauran de complir sanció. Són Àlex Bertran i Marc Ribas, que van veure la cinquena groga i compliran cicle, i Àlex Lobo, que va ser expulsat per doble amonestació davant el Vilassar de Dalt.