dijous, 10 de gener del 2013

ACTUALITAT

Sergi Ordóñez, nova incorporació del Lloret


El CF Lloret continua reforçant-se en la zona defensiva i pel proper partit a Cerdanyola l’entrenador José Ángel Valero podrà comptar amb Sergi Ordóñez. El central, després de la seva curta etapa al Palamós CF, ha seguit les passes de Chema Aguilera i Hèctor Cuenca i viurà, d’aquesta manera, la seva segona etapa en el club lloretenc, després d’arribar a un acord amb el president de l’entitat, Josep Valls. Ordóñez, de 22 anys, és un central que va ser una de les peces claus del Lloret d’Edu Urdiales durant les dues anteriors temporades i que suposarà un bon reforç per la defensa lloretenca.

Seco esdevé baixa

Amb la incorporació de Sergi Ordóñez, el club ha hagut de donar una baixa. José Ángel Valero ha decidit no comptar amb el central Àlex Seco per poder incorporar Ordóñez. D’aquesta manera, Seco es converteix en el tercer jugador que abandona la disciplina del club, després de les baixes d’altres dos centrals com Gerard Nogueras i Chema Aguilera.

Torna Xavi després de tres mesos de lesió

Un altre dels jugadors amb els que podrà tornar a comptar el tècnic Valero és Xavi González Amorín. El jove migcampista, que també havia actuat de lateral dretà en lliga, ja es troba totalment recuperat i a disposició de l’entrenador per, si aquest ho decideix, entrar a la convocatòria del proper partit davant el Cerdanyola. Han estat dos mesos d’aturada per una greu lesió a la clavícula, més un mes de recuperació. González, de 19 anys, va arribar aquest estiu provinent del FC Ràcing Blanenc, amb el qual va finalitzar la seva etapa de juvenil.