divendres, 22 de febrer del 2013

LA JORNADA 21 DE LA PRIMERA CATALANA


HORARIS:

DISSABTE:
- 16:00: Farners-Ripollet
- 16:00: Lloret-Guíxols

DIUMENGE:
- 12:00: Masnou-Sant Cugat
- 12:00: Vilassar-Avià
- 12:00: Horta-San Cristóbal
- 12:00: Sant Quirze-Granollers
- 12:00: Montcada-Peralada
- 16:00: Cerdanyola-Gramenet B
- 16:00: La Jonquera-Mollet


Nova jornada d'#1cat1 aquest cap de setmana. El líder Cerdanyola cada cop s'acosta més al seu somni de la #3div5 després d'una nova victòria a domicili, i veu com deixa els seus perseguidors a 10 punts de diferència. Un dels equips que tampoc afluixa es l'Horta, que ha anat de menys a més en aquest campionat i ja s'ha col·locat a la zona de promoció d'ascens, i amb una nova incorporació, Xavi Molist, provinent del Terrassa. Per la part baixa, el Mollet cada cop s'hi acosta més i podria caure en descens ja que només està a dos punts. Partit clau a casa pel Lloret per agafar una mica d'oxigen. Per tant, una jornada que se'ns presenta apassionant i que ens porta els següents partits.

La jornada començarà alhora a Santa Coloma de Farners i a Lloret. Al primer partit, el Farners arriba de perdre al camp del Peralada, però es manté a la part alta de la taula, i rep al Ripollet, últim classificat amb 16 punts i que sembla que no acaba de reaccionar. A l'altre partit, el Lloret necessita guanyar els partits a casa per salvar la categoria, i li arriba la primera de les finals davant el Guíxols, rival també de la part mitja de la taula, però equip que ha millorat notablement aquests últims partits.

Per diumenge quedarà la resta de la jornada, pel matí 5 partits. El Masnou, després de guanyar a Mollet, rep a un Sant Cugat en caiguda lliure aquestes últimes jornades, però segur que no posarà fàcils les coses als del Maresme. El Vilassar, en una gran dinàmica de resultats, rep un Avià que arriba amb una dinàmica totalment diferent que el seu rival. Xavi Molist debutarà amb l'Horta davant la seva afició: reben al San Cristòbal, que porta 4 partits sense conèixer la derrota (2V i 2E). El Sant Quirze, després de treure un punt a la seva visita a Ca N'Anglada, s'enfronta a un Granollers que va deixar escapar l'últim partit davant el Montcada després d'estar guanyant 2-0. I per últim, el Montcada, després de remuntar al camp del C/Girona, rep a un Peralada que arriba a l'enfrontament en plena forma.

Per la tarda quedaran 2 partits; La Jonquera, equip que tampoc ha començat molt bé la segona volta, rep a un Mollet que encara l'ha començat pitjor, i que s'ha acostat a la zona de descens perillosament. I l'últim partit de la jornada és el del líder. El Cerdanyola, intractable a fora i amb 10 punts d'avantatge respecte l'Horta, rep un Gramenet B que arriba a la Bòbila després de dues derrotes, i el camp del líder no és el millor lloc per redreçar la dinàmica negativa.

Joan Tura